Merhabalar. Bitcoin takibine devam ediyoruz. Bu aralar gecmiş ayların fiyat ortalamasına nazaran yukarıda seyrediyor. Durumu iyi olmasına rağmen toparlanması hızlı değil. Zaman kaybetmeden grafiklere gecelim.
Saatlik grafikte AL pozisyonu devam ederken uzunca bir suredir yatay seyrettiğini goruyoruz. Seyir hattı ise duşuş trendinin başlangıc noktası olan 64 bin civarlarından gelen ve kesişmenin şimdiki seviyesi olan 40 bin seviyesi. Bu hattı mavi cizgi ile belirttim. Şu an tam olarak bu hattı takip etmeye calışıyor ki bu takip, faydalı değil. Cunku yon aşağı gidiyor. Daha yukarısı lazım.

Bitcoin 4 saatlik grafikte de AL pozisyonu devam ediyor; fakat artık oldukca zayıfladı. Yatay seyrin etkisi olarak da dalgaları kucuk atıyor. Yine 40 bin seviyesi onemli.

Yukarıda 40 bin seviyesinden sonra 42000$ seviyesi cok cok onemli. Bu seviyenin uzerine cıkıp kalıcı olabilirse daha sağlıklı yurumeye başlar.

Gunluk grafikte AL pozisyonunun altıncı gunu. Durum gecmiş gunluk AL pozisyonlarına gore gayet iyi. Normal şartlarda yatay seyrin başlaması yavaş yavaş yeni gunluk SAT pozisyonun geleceğini haber verir; fakat haftalık grafik toparlandığı icin en azından haftasonuna kadar beklemek gerktiğini duşunuyorum. Onumuzdeki hafta her şey daha net olacak.

Haftalık grafik halen SAT pozisyonunda olduğu icin ben cok guvenmiyorum. Bunu daha once de belirtmiştim; fakat bunkez biraz daha istikrarlı bir gunluk AL pozisyonu var. Yine de benim guvenimi ancak onumuzdeki haftasonuna kadar yukarı seviyelerde kalırsa kazanır. Kendi bilir valla.

Yukarıda 42000$, 48216$, 52640$ seviyeleri gibi uzak var zor seviyeler beklerken aşağıda 35110$ seviyesinden başlayarak 34800$, 29231$, 28377$, 19868$ gibi yakın ve kolay seviyeler var.

Haftalık grafik AL pozisyonu almadan bu seviyeler hazır kıta bekler. Dikkatli olmak lazım.