Merhaba arkadaşlar. Bitcoin aşağı devam ediyor. Yazılarımdan ve yorumlarımdan okuduysanız. Bir duşuş dalgası daha beklediğimi surekli tekrar ettim. Bu gelen duşuş bahsettiğim dalga değil. Bunun bir miktar daha buyuk bir dalga gelmesi gereliyor. Daha haftalık SAT sinyalinin ilk haftasındayız ve her şey daha yeni başlıyor.

Yazılarımda fark ettiyseniz temel analize dayalı konuşmuyorum. Sadece mumların bbe trendlerin gidişatı hakkında yorum yapıyorum. Bu yuzden Cin veya başka bir hukumetin ya da bir kişinin veya şirketin eylemleri yahut fikirleri hakkında konuşmuyorum. Yaptığım şey, zaman dilimlerinin birbiriyle olan ilişkisi seyrinde tepe ve dip hareketlerini tek tek inceleyerek karşılaştırıp ara ve ana trendleri belirlemek.

Arka planda destek ve direncleri teknik analize analize dayanarak grafik analizi ile karşılaştırmak ve yorumlamak.

Sonuc olarak ben bu gun duşeceğini soyluyorum, şirketin biri yarın sattığını haber veriyor. Ben bu gun duşeceğini soyluyorum, devletin biri bir şeyler soyluyor. Ben bu gun yukselecek diyorum, yarın kurumsalın biri yuklu alım yaptığını duyuruyor.

Artık bunun adını da siz koyun. Ben kendimi ovmek istemiyorum. Bu soylediklerimi de birilerine cevaben soyluyorum. Yoksa forumdaki herkes dostum olduğu icin beni iyi tanırlar, aylardır. Neyse grafiklere gecelim.