Bu mavi cizgileri en son 20 bin civarlarından duşerken cizmiştim. O zamanda haftalık grafikte ciddi bir duşuş sinyali gelmişti ve aylar boyunca duşuşte kalmıştı. Hatırlarsınız. Yeşil, kırmızı pembe cizgiler ise Bitcoin henuz 5000$ civarlarında iken cizilmişti ve halen ciddi bir dirayetle calışıyorlar. Kesik kırmızı cizgi ise foruma ilk geldiğimde yeni tanıştığım insanların analizlerime anlam vermeye calıştığı donemlerde cizilmişti. 13850$ seviyesinin onemini vurguluyordum o seviyenin uzerinde cıktığında ciddi yukselişler olacağından dem vuruyordum. Hey gidi gunler hey.

Neyse cizgileri boylece tanıtmış oldum size. Yeşil cizgiler ana yukseliş trendine ait. Kırmızı cizgi 42000$ seviyesinin onemini vurguluyor ve oranın altına duşmemeliydi. Pembe cizgiler ara yukseliş trendlerini gosteriyor. Mavi cizgiler ise ara duşuş trendini gosteriyor. Gorunmeyen daha bir suru cizgi var. Hareketleri inceleyerek stratejik hamleler yapılabilir. Şu an duşuş devam ediyor. Goruntu telefondan yapıldığı icin eksik veya sorunlu olabilir.