Merhabalar. Bitcoin bu gun guzel yukseldi değil mi? En azından son birkac gun boyunca denemelerde bulunduğu hareketlerinden daha iyi bir hareket yaptı bu sefer. Bence gayet yerinde bir hamle oldu. Cunku 34800$ uzerinde kalması şarttı. Yoksa duşuş meyilli calışmaya devam edecekti.
Ayrıca yeni bir duşuş dalgası daha beklediğimi ve o ikinci dalganın henuz gelmediğini dun belirttim. Duşmesi in biraz yukselmesi gerektiğinden de bahsettim. İşte yukseldi ve sıra duşuşte. Bahsettiğim bu duşuş muhakkak gelecek diye bir kural koymuyorum. Duşmesini bekliyorum sadece. Olur veya olmaz, istediğim şeyi beklemek konusunda ozgur olduğumu duşunuyorum.
Neyse grafiklere gecelim.
Bitcoin saatlik grafikte AL pozisyonu 18 saat once başladı ve şu an artık yerini yatay seyre bıraktı. Sırada 4 saatlik grafikte yukarı yonlu bir harekete geldiği icin az duşuş veya yatay seyir olması doğal bir hareket. Nasıl ki duşmesi icin yukselmesi gerekiyor, yukselmesi icin de duşmesi gerekiyor. Bu kural metninde 'duşuş'un yanında yatay seyir kavramını da kullanabiliriz.
Bitcoin de şu an saatlik grafik icin 34800$ seviyesi paha bicilemez bir değere sahip. Bu seviyenin uzerinde kaldığı her saniye cok onemli ve yukarı ivme kazanmasını kolaylaştıracak. Yukarı devam edebilirsen 42000$ ilk ve en onemli hedef. Bu seviyenin uzerinde kalıcı olursa benim ikinci dalga duşuş fikrim de cop olur; fakat cok calışması gerekiyor.
Aşağıda ise saatlik grafik icin 34800$ seviyesinden sonra 31107$ seviyesi mimik bir destek olarak bekliyor.
Bitcoin ( BTC ) Grafik Analizi, AL SAT Sinyalleri 24.05.2021
Altcoinler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin ( BTC ) Grafik Analizi, AL SAT Sinyalleri 24.05.2021
-
11-09-2022, 01:57:01