Merhaba arkadaşlar. Bitcoin yukseliş trendine girdiği zamanlarda yukselmelere doymadığı gibi duşuşlerde de duşmelere doymuyor. O kadar yukseldi, bırakalım da az duşsun bence. Cunku surekli yukselen bir yatırım aracı bana gore hic guvenilir değildir. Arada alım fırsatı verecek ki sattığım urunu daha duşuk fiyatlardan alıp elimdekinin miktarını arttırabileyim. Ben boyle yatırım yapıyorum ve her duşuş hareketini fırsat olarak değerlendirmeye calışıyorum .

Ayrıca yukseliş trendinde kazanmak kolay oluyor. Bir de duşuş trendinin tadına bakmak lazım ki duşuş trendinde yukseliş trendine gore daha fazla fırsat vardır. Felaket psikolojisine girip panikle hareket ederek zarar etmek yerine duşuşleri fırsata cevirebilmek de usta işidir artık. Orneğin @blockchain bunu en iyi yapanlardandır. Neyse Bitcoin ’in hareketlerine donelim şimdi.

Saatlik grafikte Bitcoin, şu an karar verme aşamasında. Yuksek ihtimalle aşağı doğru bir karar cıkacak ve bu geceyi duşuşle bitirecek. Devamında eğer 4 saatlik grafik de aşağı yonelirse sabaha kadar bir miktar daha duşuş yapacak i duşuş trendinde olması gereken bir hareket sergileyecek. Fiyatların yeniden yukselişe gecebilmesi icin biraz daha duşmesi lazım.

Yaklaşık 15 dakika sonra yeni saatlik mum acılacak ve saatlik grafik SAT pozisyonuna gecmiş olacak. Şu an saat 22.44. Aşağıda 37212$ destek seviyesi var. Bu desteği gecerek 34800$ destek seviyesine yonelecek. Guclu bir destektir bu. Aşağı kırması kolay olmadı ve olmayacak. Ocak ile şubat ayları arasında burayı guzel bir taban seviyesi olarak kullandı ve Şubat ayından beridir burayı bir ilk defa bu ay gundeme getiriyor. Bu yuzden bu seviyenin altında hareket etmemeye calışıyor. Başarılı olup olamayacağına analizin tamamını bitirince siz duşunun.