Merhaba arkadaşlar. Bitcoin yukselmedi. Yine Elon`a bağlayanlar var; fakat hic ilgisi yoktur. Duşuş trendinde ilerliyor ve aşağıdaki her fiyat her an mumkun. Zaten birkac haftadır guvenilmemesi gerektiğini anlattım durdum. Bir yukseliş hareketinden sonra duşuşun geleceğini soyledim surekli. Şimdi grafiğin doğal seyrine değil de yine Elon gibi bir kopek sevici birine mi bağlıyorsunuz duşuşu!

Saatlik grafikte Bitcoin kucuk bir AL sinyali ile sabaha başlamış. Hafif yukarı cıkışlar oluyor; fakat cok yetersiz. Cunku halen 42000$ ile 34800$ seviyeleri arasında yatay seyrediyor.

Bitcoin 4 saatlik grafikte SAT sinyali devam ederken saatlik grafikteki yukseliş hareketlerinin sınırlı olması normal. Daha sağlam ilerlemesi icin 4 saatlik grafiğin de AL pozisyonuna gelmesi gerekiyor.

Şu an ilk hedefte yukarısı icin 39490$ seviyesi var. Eğer AL gelmezse burası sadece hayal olur. 34800$ seviyesinin uzerinde kaldığı surece yatay seyre devam edecek. Yukarı yonlu hız kazanması icinse 42000$ seviyesinin uzerine cıkması şart.