Bu yazıda gecen kelimelerin herhangi bir tanesi bile yatırım tavsiyesi değildir

•YUKSELEN BAYRAK FORMASYONU
Benim en sevdiğim formasyon tiplerinden biridir gercekleşmesi halinde bunu son zamanlarda gercekleştiren kripto paralara ornek verecek olursak

-HOT(holo)
-BTT(bitTorrent)
-WIN(wincoin)

gibi bircok ornek mevcut peki bu formasyonumuz nasıldır

İşleme girilen noktaları grafikte gosterdim bu formasyonun gorulduğu grafikler yoğunlukla 4-6 saatlik grafiklerdir ama 1 gunluk grafiktede cıkma oranı en az 4-6 saatlik kadar mevcuttur. Bu grafikte ucgenin daraldığını gorup girmek doğru değildir cunku aşağıya yonde bakan ve ayırt edilemeyen bir kac formasyon daha mevcuttur. Ucgenin ust kısmındaki direnc noktamızı aşan mumdan sonra 10 dakika beklemek elimizdeki sermayemizi riske atmamamış oluruz.
Bir onceki formasyon anlatım formumdada dediğim gibi bu formasyonda %100 ihtimale sahip değildir devlet yaptırım ve acıklamaları bireysel iş adamlarının twitter ve benzeri mecralardan kripto para mesajları grafiğin gercekleşmemesine engel olan bazı durumlardandır bunu onlemek icin stop limit bolumude ideal olarak gosterilmiştir.

umarım bilgiler işinize yarar ve karşınıza cıkar eksik yada doğru bulmadığınız yerleri belirtebilirsiniz tekrardan belirterek bu yazı bir yatırım tavsiyesi değildir