Bu metinde gecen her kelime yatırım tavsiyesi değildir bilginize
•İKİLİ DİP FORMASYONU
Bu formasyonumuz 4 saatlikten başlayarak karşımıza Cıkan bir formasyondur . Bu formasyon genel olarak duşuş yaşanmış koyun nerede ortaya cıkabilir formasyonu tam anlamak icin ust tarafa bir orneğini bırakıyorum
Formasyonun direnc noktaları alttaki İki sivri bolumu ve ust taraftaki sivri bolumudur W şeklinde gozuken bu formasyonun ikinci dibin yukarıya cıkışının ustteki direnc noktasını gecmeyle işleme giriş başlar ve w ’nun ilk uzantısındaki bolum kadar artar tabii ki Bu formasyonun %100 gercekleşme olasılığı yoktur Cunku devlet ve bireysel iş adamlarının paylaşımları veya yaptırımları sonucunda formasyondan cıkarak başka noktalara gidebilir stop limiti kullanarak bu faktorlerin etkisinden cıkmak en doğrusu olur formasyonu yeni cıkan ve garantisiz projelerde aramak yanlış bir duşunce olamakla beraber gercekleşme oranıda cok fazla değidir sadece kripto para grafiğinde değil dolar, euro gibi alım satım yapılan paralar ve hatta hisse senetlerindede gecerliliği olmuş bir formasyondur bunun tam tersi durumuda yaşanabilir
Bu formasyon ise dort saatlik grafikte daha fazla nuks etmektedir hızlı bir şekilde yukselen kripto para veyahut hisse senedi ya da Euro dolar gibi para ve senetlerin grafiklerinde de gorulmektedir formasyon da kar ve zarar yapacak noktaların titizlikle takip edilip daha fazla kar yapma hissine yakalanmamalıyız o duşuşten sonra ise hemen işleme girmek doğru bir mantık ve strateji icermez girdiğimiz kripto para veyahutta hisse senedi, Euro, dolar Gibi işlemlerde bu iki formasyonu alım ve satış noktalarımıza Formasyon gercekleşen bitimine kadar takipte kalmalıyız
eksik gorduğunuz ve eklemek istediğiniz yerleri yazabilirsiniz kısaca bilgilerimi ve araştırmalarımı size aktarmak istedim
İkili Dip Formasyonu Ve İkili Tepe Formasyonu
Altcoinler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- İkili Dip Formasyonu Ve İkili Tepe Formasyonu
-
11-09-2022, 01:54:50