Merhabalar. Bitcoin duşuşe ısrarla devam ediyor. Duşuş surdukce yapılan yeni yuklu alımlar oluyor. Boylece Bitcoin'i ucuzdan alıp zengin olma yolunda ilerleyenlerin sayısı artıyor. Demek istediğim sabırlı olmak gerektiği. Ozellikle kurumsal şirketlerin alımları dikkat cekiyor. Bu şirketler zarar edeceklerini bilse giriş yapmazlar değil mi...
Saatlik grafikte SAT sinyali dun akşam saatlerinde başladı ve devam ediyor. Her yeni SAT pozisyonu ile bir alt kademeye inme planı oluşuyor. Orneğin 4 saatlik grafikte şu an yeni bir duşuş trendi icin hazırlık yapılıyor. Bakalım.
Bu grafikte yeni bir duşuş trendi başlarsa fiyatlar 28377$ civarlarını tekrar denemek isteyecek. Belki bir kere daha yukarı zıplayacak; fakat benim umudum yok acıkcası. Bir an once yukarı yonelmesi gerekiyor. Yoksa ay sonuna kadar 23777$ seviyesi gelir.
Şu an 4 saatlik grafik icin duşuş geliyor ve ilk d hedefte 29231$ seviyesi var. Yukarı yonelirse 34800$ ilk hedef.
Gunluk grafikte SAT pozisyonu devam ettiği surece sıkıntı bitmez. Bu yuzden cok dikkatli olmak gerekiyor. Şu an icin hedefte 29231$, 23777$, 19686$ seviyeleri var. Daha aşağısı daha var tabii; fakat cok hızlı geleceğini sanmıyorum. Bir destek seviyesinde. Cok uzun sure dayanabiliyor. Yani duşuyor; ama istekli değil. Duşuşte asıl hızlanma eğer Ekim ayının ortalarına kadar duşuşe devam ederse o zaman hızlı bir duşuş gelir. Duşmezse de benzer bir hızla yukarı yonelir. Şu an duşuş devam ediyor.
Yukarıda 34800$, 42000$, 48216$ ve 52640$ seviyelerinin de direnc olarak calıştığını ve her an buralara sıcrama olasılıkları olduğunu unutmayalım.
Kolay gelsin.
Bitcoin ( BTC ) Grafik Analizi, AL SAT Sinyalleri 24.06.2021
Altcoinler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin ( BTC ) Grafik Analizi, AL SAT Sinyalleri 24.06.2021
-
11-09-2022, 01:54:38