Sayın uyeler bir cok anlamayan arkadaşlar olacaktır analizlerimi ben biraz daha farklı cozumler uretirim bugun size ısı haritasına nasıl bakılır onu anlatacağım.
Aslında bu harita bir ucretli uygulama fakat ben ucretli kullanmıyorum ucretlisi tabi daha basit ama ben gerek duymuyorum.
Şoyle ki ; Eğer gecmişte daha beyaz tonda ise , o tarihde daha cok emir girildigini, renk sarıya kırmızıya donmeye başladıysa emirlerin kaldırıldığını belirtiyor.
Spot marketteki alım emirleri, emirler yukarıda ise satış, aşağıda ise alış olacağını belirtir. Yani aşağıdaki emirler destek, yukarıdaki emirler direnc gibi calışıyor. Renk siyahtan beyaza doğru donuyor. Siyah ton alıcı yok, kırmızı az emir yoğunluğu, sarı yoğun, beyaz ise cok yoğun alıcı ve satıcılar olduğunu gosterir bizlere.
Tabi bunları yorumlarken grafiklerden de faydalanıyorum. Grafikte 65k fiyat bandına bakın ne dediğimi anlayacaksınız kırmızı bir şerit var canlarım benim 65k satış emirleri girmişler. Evet anlamayan arkadaşlar olursa yorumlara alabilirim.
Bitcoin ısı haritası analizi nasıl yapılır ?
Altcoinler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin ısı haritası analizi nasıl yapılır ?
-
11-09-2022, 01:54:21