Merhaba arkadaşlar. Bitcoin toparlanmaya başladı. Şu an sadece saatlik grafikte bir toparlanma soz konusu olduğu icin be şahsen cok guvenmiyorum; fakat saatlik grafik coğu yerde oncu grafik olduğu icin takip etmek şart.
Bu gunku analizimi biraz farklı yapacağım cunku haftalık grafikte işler değişmeye başladı ve beni gecmiş cizimlerime yoneltti. Bildiğiniz uzere Bitcoin grafiğinde gecmişe yonelik sıkı bir takip icerisindeyim ve her hareketinde yeni bir trend belirleyerek ilerliyorum. Bu haftaki duşuşle onemli bir noktaya vardı ve bu nokta şimdiye kadar olan tum yukselişlerin son noktası olabilme ozelliği taşıyor. Bu yuzden Bitcoin icin belirlediğim kanaldan biraz bahsetmek gerekliliği duydum. Yazının sonunda haftalık grafikle beraber bahsedeceğim. Şimdi normal seyirde bir analizle başlıyorum.
Saatlik grafikte Bitcoin icin AL pozisyonu 8 saattir devam ediyor. Şu an ciddi bir yukarı yonlu istekle hareket ediyor; fakat belirttiğim gibi saatlik grafik olduğu icin hareketler sınırlı kalabilir. Bunun sebebi 4 saatlik ve gunluk grafiğin SAT pozisyonunu surdurmesi. Bu iki grafiğin yeniden AL pozisyonuna girebilmesi icin saatlik grafiğin onlarca defa pozisyon değiştirmesi ve surec devam ederken kararlı olması gerekiyor. Bu kararlılık konusunda ana yon aşağı iken ben, saatlik grafiğe cok da guvenemem.
Yukarı hareketler devam edebilirse saatlik grafikte ilk hedef şu an 50915$ seviyesi ki şu an 50480$ civarlarında seyrediyor. Saat şu an 12.20. Aşağıda 48957$ seviyesi guvenli destek seviyesi olarak calışıyor. Bu seviyenin uzerindeki her hareket yukarı devam etmesini kolaylaştıracak. Daha aşağıda saatlik grafik icin 47000$ seviyesi var.
Bitcoin ( BTC ) Grafik Analizi, AL-SAT Sinyalleri 14.05.2021
Altcoinler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin ( BTC ) Grafik Analizi, AL-SAT Sinyalleri 14.05.2021
-
11-09-2022, 01:53:51