4 Saatlik grafiğimizde satış tam gaz devam ediyor.
4 Saatlik grafiğimizin alış sinyali verebilmesi icin 46500$ uzerinde kalmalı, kusuratlara fazla takılmıyorum arkadaşlar.
Şimdi gunluk grafiğimize gecelim.
Gunluk grafiğimizde de satış sinyali tam gaz devam ediyor, yeni bir alış sinyali icin 53000$ seviyesine cıkmalı.
Desteklerimiz yine resimde mevcut ama gunluk grafikte dikkate alınacak destekler 43000$, 42000$, 38700$, 34800$, 32200$, 29000$, 24300$.
Şimdi gelelim haftalık grafiğe
talık grafiğimizde korkulan sinyal geldi, işte o goruntusu hicte iyi olmayan kucuk kırmızı mum haftalık satış sinyalinin belirtisidir.
Takip etmemiz gereken destekleri ise 38700$, 34800$, 29000$, 24300$.
Arkadaşlar en az 2 ay gibi bir duşuş olucak ve tahminimce 34800$ seyesinden doner diye duşunuyorum ama 28000$ - 29000$ seviyelerine kadar yolu var bu seviyelerden aşağısını zor gorur, biliyorum icinizde oha bu kadar duşerim diyenler var, evet arkadaşlar 2 ay gibi bir duşuş surecinden bahsediyoruz, birileri ayı piyasası diyebilir ben de oyle adlandırıyorum ama bu ayı surecinin bir onceki gibi uzun sureceğini sanmıyorum, aylık grafik satış sinyali vermediği surece tabi kısa sureceğini soyleyebiliriz.
Ve ayrıca haftalık grafiğimizin şimdilik yukselişe gecmesi icin 55000$ seviyesine cıkmalı, yine belirtiyorum kusuratlara takılmıyorum, bu 55000$ ortalaması duşuş oldukca duşucek ve uygun bir noktada ortalamanın uzerine cıkıldığı vakit ozaman alış sinyali yani yukseliş olucaktır.
Bir konuya daha değinmek istiyorum arkadaşlar aranızdaki acemiler hatta tecrubeliler bile en nefret ettiğim hatayı yapıyorlar o hata ise bir coin yukseldikce onlarda "a bu yukseliyor hadi alalım" diyip alıyorlar yetmiyor yukseldikce ekleme yapıyorlar ve nefret ettiğim bir diğer konu ise evini, arabasını satıp, kredi cekip, borc alıp, cart edip, curt edip cok onemli paralar ile bu piyasaya giriyorlar arkadaşlar bakın bu piyasanin ismi Risk Piyasasıdır, asıl ismi Kripto Para Piyasası olsada ben risk piyasası olarak adlandırıyorum ve kesinlikle gozden cıkarılan paralar ile girilmesini onemle, şiddetle tavsiye ediyorum, yine diyorumki arkadaşlar bu piyasada yukselirken coin alınmaz duşerken alınır ve duştukce ekleme yapılır ayrıca uzun vadeli yada orta vadeli olarak alım yapılır biz tecrubeli yatırımcılar bile nadiren kısa vade yatırım yapıyoruz, kısa vade yapsak bile kucuk miktarda alımlar yapıyoruz.
Haftalık satış sinyali icin gecmiş olsun diyorum, herkese bol kazanclar.
Bitcoin Korkutan Sinyal Geldi - BTC/USDT Teknik Analiz.
Altcoinler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin Korkutan Sinyal Geldi - BTC/USDT Teknik Analiz.
-
11-09-2022, 01:53:22