Binance Alt Hesap Nasıl Kullanılır?Selam forum, yazı icerisinde Binance alt hesapların kullanımı ve nasıl calıştığından bahsettim. Merak edenleri icin keyifli ve basit bir anlatım olduğuna inanıyorum, umarım aradığınız bilgiye ulaşırsınız.
Oncelikle Binance Alt Hesaplar, kullanıcılarına birden fazla hesap uzerinden işlem yapabilme imkanı sunar.
Alt Hesapları, sorumlulukları bolmek icin ya da gercekleştirdiğiniz işlemleri daha verimli hale getirmek icin kullanabilirsiniz.
Ayrıca Alt hesaplar, işlemlerin daha guvenli bir hale gelmesine de olanak tanır.
Ek olarak, Ana hesabınızın kimlik doğrulama işleminin gercekleştirilmiş olması gerekiyor.
Kurumsal hesap kullanıcıları ya da kişisel hesap kullanıcıları, talepleri karşılayarak alt hesaplara erişebilir.
Ayrıca, VIP 1 ya da daha yuksek bir seviyeye ulaşmanız, KYC kimlik doğrulaması ve Binance/Google doğrulaması gereklidir.
Bu gereksinimleri karşılıyorsanız bir sıkıntı yaşamazsınız.
Hesap Yonetimi: Alt hesapları kontrol etmek adına, bir alt hesap yonetim merkezi oluşturmanız gerekir. Alt hesap yonetim merkezinden istediğiniz zaman tum işlevleri dondurabilir ve etkinleştirebilirsiniz. Alt Hesap limitiniz ana hesabınızın VIP seviyesine bağlı olarak değişkenlik gosterir.
API Yonetimi: API anahtarları ve API erişimi oluşturabilir ve istediğiniz zaman duzenleyebilirsiniz. Herkese acık API ara yuzundeki kısmında bulunan alt hesap bolumunden emir, pozisyon ve sorgulama gibi bir cok kısımda kullanabileceğiniz API anahtarı oluşturabilirsiniz. Maximum 30 API Anahtarı yaratabilirsiniz.
Kripto Sözlük Binance Alt Hesap Nasıl Kullanılır?
Kripto Para Rehberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kripto Paralar
- Kripto Tartışma ve Analizler
- Kripto Para Rehberleri
- Kripto Sözlük Binance Alt Hesap Nasıl Kullanılır?
-
11-09-2022, 01:47:26