iOS 14 işletim sisteminin yeni beta surumleri her hafta yayınlanmaya devam ediyor. Gecen hafta iOS 14 Beta 7 yayınlanmıştı ve bu beta surumuyle beraber ufak tefek, son duzenlemeler diyebileceğimiz duzenlemeler yapılmıştı. Aradan 1 hafta gecti gecmedi iOS 14 Beta 8 surumu yayınlandı.
Yenilik olarak bakıldığı zaman, bu surumde cok onemli artı bir ozellik gozukmuyor. Fakat bu surumun diğer betalara gore ayrı bir yonu var. Geliştiricilerden gelen mesajlara gore bu son beta olacak.
iOS 14 Beta 8 Son Beta Surumu Olarak KalabilirToplamda boyutu 100 MB olan mini beta surumunde, hatalara karşı iyileştirme yapıldığı goruluyor. Bir yandan hatalara karşı iyileştirmeler yapılmış bir yandan ise tespit edilen bazı performans sorunları giderilmiş.
Boyuttan da kolayca anlayabileceğiniz gibi soz konusu surum mini duzenlemeleri iceren bir surum. Ayrıca kodlarda da gozukuyor ki bu son beta. Bu surumden sonra iOS 14 GM surumunun yayınlanması beklenmekte.
iOS 14 GM versiyon, artık son versiyon olacak. Geliştiriciler icin yayınlanacak olan Golden Master olarak bildiğimiz surum, final surumuyle birebir aynı olacak. Geliştiriciler icin yayınlanacak bu surumun hemen arkasından ise artık son dediğimiz iOS 14 final surumu yayınlanacak ve boylece iOS 14 guncellemesine de kavuşmuş olacağız.
Desteklenen tum iPhone modelleri icin aynı anda sunulacak olan guncelleme, haftaya yapılacak olan tanıtımla beraber cıkmış olur. Aynı anda Apple Watch akıllı saatler icin WatchOS 7 işletim sistemi ve iPad modelleri icin de iPadOS işletim sisteminin yayınlanması bekleniyor.
Haftaya yapılacak tanıtımdan sonra hem iOS 14 hem de diğer yazılımların final surumleri hakkında daha fazla şey paylaşacağız.
iOS 14 Beta 8 GM Surumu
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 14 Beta 8 GM Surumu
-
10-09-2022, 22:00:21