iOS 13 işletim sisteminin son kararlı surum guncellemesi olarak acıklanan iOS 13.6 guncellemesinden sonra gozler tamamen iOS 14 işletim sistemine cevrildi. Artık zaman da yaklaştı ve yeni işletim sistemi icin geri sayıyoruz. Final guncellemesine yaklaştığımızı gosteren haberler ise Apple ’dan geliyor. Birkac saat once iOS 14 beta 3 ve iPadOS 14 beta 3 surumu de yayınlandı.
iOS 14 beta 3 Surum Geliştiricilere AcıldıYeni iOS ve iPadOS surumlerinin yayınlanması zaten bekleniyordu. Apple en gec 2 haftaya bir yeni bir beta yayınlıyor. En son iki hafta once iOS 14 beta surumleri yayınlanmış ve herkese acık beta guncellemesi gelmişti.
2 haftadan sonra bir beta daha yayınlanmış oldu. İlk etapta sadece geliştiriciler tarafından kullanılabilir olan yeni betanın yayınlanmasının uzerinden henuz birkac saat gecti. Bu nedenle beta 3 surumunde tam nasıl yenilikler olduğu konusunda bilgi sahibi değiliz.
Aynı durum iPadOS icin de gecerli. Betalar cok yeni olduğundan geliştirici testleri de henuz yapılmış değil. Birkac gun icerisinde geliştirici testlerinin yayınlanması ve surum notlarının tam olarak ortaya cıkmasını bekliyoruz.
Yani değişiklikler icin bir sure yeni surumu test etmek gerekecek. Ama şunu da soyleyeyim bu hafta iOS 14 icin ortaya cıkacak farklı ozelliklere hazır olmak lazım. iOS 14 beta 3 beraberinde mutlaka değişim ve yeni ozellik getirmiştir.
Surum notlarını oğrendiğimiz zaman ya da yeni betanın herkese acık versiyonu yayınlandığı zaman paylaşım yapacağız. iPadOS 14 işletim sistemi icin de aynı durum gecerli. Zaten cok bir ayrım yok.
iOS 14 beta 3 Ozellikleri
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 14 beta 3 Ozellikleri
-
10-09-2022, 21:59:45