Apple ’ın yeni işletim sistemi icin bir suredir meraklı bir bekleyiş var. Ozellikle iPhone kullanıcıları iOS 13.4 surumunu merakla bekliyor. Başta pil sorunlarının cozulmesi noktasında onemli adımların atılması beklenen yeni işletim sistemi surumunun ne zaman yayınlanacağı konusunda da sonunda net bilgiler ortaya cıktı.
Bugun iPad ve MacBook Air modelleri icin tanıtımını gercekleştiren markanın iOS 13.4 surumu ne zaman yayınlayacağı konusunda da resmi bir acıklama gelmiş oldu. Onemli ozelliklerin yanında yeni tanıtılan aksesuarlar icin de zorunlu işletim sistemi olması beklenen surumun detaylarına gecelim.
iOS 13.4 Ne Zaman Yayınlanacak?Yapılan acıklamaya gore yeni surumun yayını icin cok beklemek gerekmeyecek. Yeni surum 24 Mart tarihinde yayına acılacak. Ulkemizde de 24 Mart tarihinde kullanıma acılması beklenen işletim sisteminin yeni Magic Keyboard aksesuarı icin zorunlu surum olacağını ekleyelim.
Bunun dışında yeni surumle beraber 9 yeni memoji kullanıma girecek. Artık NFC destekli olarak Carkey ile iPhone akıllı telefonlarını arac anahtarı kullanmak mumkun olacak. Bunun dışında yeni surumun Siri icin her zaman acık ozelliğini kullanıma sokacağını ve iCloud Drive klasor paylaşımı ozelliğini de hayata gecireceği biliniyor.
Mail uygulamasında ozellikle tasarım kısmında yine onemli değişiklikler yapılacak. Sil ve yanıtla sekmelerinin yerinin değiştiğini goreceğiz. Bunun icin de detaylı bir duzenleme yapılması soz konusu olacak. Tum bu değişikliklerin ne kadar etki edeceğini 24 Mart tarihinde yapılacak olan yayınla beraber goreceğiz.
iOS 13.4 Yayınlanma Tarihi
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 13.4 Yayınlanma Tarihi
-
10-09-2022, 21:57:24