Yeni seri iPhone akıllı telefonları icin tanıtım yapan Apple, tanıtım sırasında beklenen bazı urunleri sunmadı. Tanıtımın en cok merak edilen konularından biri olan iOS 13 işletim sistemi icin de beklenen acıklamalar yapılmadı. Yeni surumun yayınlanmasını bırakın, tanıtım sırasında yeni işletim sistemi surumunun ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgiler verilmedi. Beklenen haber ise etkinliğin hemen sonrasında geldi. iOS 13 cıkış tarihi resmi olarak acıklandı.
iOS 13 Ne Zaman Geliyor?Tanıtımın hemen sonrasında Apple ’ın resmi sitesi uzerinden yayınlanan iOS 13 sayfasında, cıkış tarihi konusunda bilgiler verildi. Sayfaya baktığımız zaman yeni surumun 19 Eylul tarihinde geleceğini goruyoruz. Final serisi, desteklenen tum modeller icin aynı anda yayınlanacak. Bunun dışında yeni akıllı telefon modelleri ise zaten yeni işletim sistemi surumuyle beraber gelecek.
Etkinliğin sonrasında bir detay daha ortaya cıktı. Takip eden kullanıcılar bilecektir, iOS 13.1 beta surumleri de yayınlanmaya başladı. iOS 13.1 surumu ilk buyuk guncelleme surumu olacak. Bu nedenle oldukca onemli bir guncelleme. Etkinlik sonrasında soz konusu guncelleme icin de tarih ortaya cıktı.
iOS 13.1 Ne Zaman Gelecek?Ana işletim sistemi surumunun yayınlanmasının sonrasında ilk guncelleme cıkacak. 19 Eylul tarihinde ana surum yayınlanacak ve bundan sonra ikinci surumu bekleyeceğiz. Fakat aralık cok uzun olmayacak.
Yeni surum de yine Eylul ayında gelecek. Yeni surum icin verilen tarih 30 Eylul olarak gozukuyor. 30 Eylul tarihinde yeni surumun yayınlandığını ve kullanıma hazır olduğunu gormek mumkun olacak. Yine destekli akıllı telefon modelleri icin aynı anda guncelleme sunulmuş olacak. Şimdilik beklentiler bu yonde. Hemen desteklenen modellere de bakalım.
Guncelleme Alacak CihazlariPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE
iOS 13 Yayın Tarihi Nedir ?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 13 Yayın Tarihi Nedir ?
-
10-09-2022, 21:52:53