Apple ’ın yeni mobil işletim sistemi olan iOS 13 tum bilgilerin yayınlandığını ve yeni işletim sistemi surumunun net olarak ortaya cıktığını biliyoruz. Cok konuşulacak ozelliğinin ve yeniliklerinin olup olmadığı hala tartışılan işletim sisteminin, şu sıralar yeni beta surumleri yayınlanmaya başladı. Son olarak herkese acık iOS 13 beta surumunun yayınlandığını gorduk. Şimdi ise merak edilen bir soruya cevap arayacağız. iOS 13 Beta Yuklenmeli mi?
Sorunun cevabına gecmeden once, herkese acık iOS 13 beta surumu yukleme rehberine buradan ulaşabileceğinizi ekleyelim. Rehberde nasıl yukleme yapacağınıza ilişkin tum soruların cevaplarını bulabilirsiniz.
iOS 13 Beta Yuklenmeli Mi? Hatalar Var Mı?Yayınlanan herkese acık beta surumu, 2 geliştirici betasından sonra gelen surum. Bu nedenle belli başlı geliştirmeler ve duzenlemeler yapıldığını soylemek gerekiyor. Yani stok beta olarak gosterebileceğimiz, tam olarak ilk deneme betası değil.
Belli hataların duzenlendiği bir beta surumu. Buna rağmen, herkese acık olarak yayınlanan beta surumunde de yolun başı. Henuz bu surum icin de epey uzun bir gelişim sureci soz konusu olacak.
iOS 13 final surumu Eylul ayında yayınlanacak. En az 11-12 beta surumu bekliyoruz. Şu an yayınlanan surumde hataların azaltıldığı ve iOS 11 ile iOS 12 işletim sistemine gore daha hatasız bir işletim sistemi sunulduğu da soyleniyor.
Fakat yine de hatalarla karşılaşmanız mumkun. Eğer tamamen sorunsuz bir kullanım istiyorsanız, bir sure daha bekleyin. En azından birkac beta surumunu daha beklemek gerekiyor.
iOS 13 Beta Hatası Var Mı ?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 13 Beta Hatası Var Mı ?
-
10-09-2022, 21:51:58