Apple ’ın iOS 12 işletim sistemiyle ilgili calışmaları son bulmuş değil. Marka bir yandan işletim sistemi icin guncellemelerine devam ediyor bir yandan da buyuk surum guncellemeleri yayınlıyor. Son olarak 25 Mart etkinliğiyle beraber iOS 12.2 surumu yayına alınmış ve final serisi kullanıcılara sunulmuştu. Final surumunun hemen sonrasında iOS 12.3 guncellemesi icin de calışmalar başladı. Bu kez iOS 12.3 beta 2 surumunun herkese acık versiyonu yayınlandı.

iOS 12.3 Beta Nasıl Yenilikler Getiriyor?​iOS 12.3 beta 2 surumu, 25 Mart etkinliğinde tanıtılan Apple TV uygulamasını sisteme getiriyor. Yenilenmiş olan Apple TV uygulamasıyla beraber tum yeni servislerde kullanılıyor. Herkese acık surumun yayınlanmasının ardından bu konuda da net bilgi alma şansımız oldu.

Apple TV+ uygulaması gibi bir uygulama olarak kullanılacak olan Apple TV, şu an icin ulkemize acık değil. Bu nedenle iOS 12.3 surumu herkese acık olarak yayınlanmış olsa bile ulkemizde şu an icin gozukmuyor olacak.

Bunun dışında beta surumunun herhangi bir değişiklik sunmadığını soyleyebiliriz. Performans duzenlemeleri ve hata iyileştirmeleri dışında pek bir yenilik yok. Şu an icin beta 2 surumu yayında olan işletim sisteminin muhtemelen beta 5 serisine kadar testleri devam edecek.

Beta testlerinin tamamlanmasının ardından final surumunun de yayınlanması bekleniyor. Final surumun kadar daha ne gibi değişiklikler sunulacağını zamanla goreceğiz.