iOS 12 işletim sistemi bircok yeniliği beraberinde getirdi. Yayınlanmasının uzerinden aylar gecmiş olsa da iOS 12 işletim sisteminin sunduğu avantajları de değerlendirmeye devam ediyoruz. Bir yandan işletim sisteminin yeni guncellemelerini bekliyoruz bir yandan ise iOS 12 işletim sistemi icin geliştirilen yeni servisleri, yeni uygulamaları inceliyoruz.
Son olarak bu konuda Amazon Turkiye uygulamasının yeni bir sistemi ortaya cıktı. Guzel bir ayrıcalık sunan Amazon Turkiye uygulamasının, iOS 12 kestirmeler ozelliğini one cıkararak, kullanıcılara cok kolay bir şekilde e-ticaret ayrıcalıklarını sunduğunu goruyoruz. Sadece barkod okuması yaparak istediğini urunlerin sayfasına ulaşmasını sağlayan ozelliğin detaylarına bakalım.
Amazon Turkiye İcerisinde iOS 12 ile Barkod Araması YapmaSoz konusu sistem, iOS 12 ile hayatımıza giren kestirmeler ozelliğini kullanarak calışıyor. Şu an icin otomatik olarak indirilmiyor olan kestirmeler ozelliğini indirmek ilk işlem olacak. Kullanacağımız yontemler kestirmeler bolumu uzerinden.
Şimdi ise Amazon ’un mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Hem kestirmeler hem de Amazon Turkiye uygulamasını indirmenizin ardından işlemlere gecelim.
Kestirmeler uygulamasını kurun. Şimdi Amazon mobil uygulamasını acın ve arka planda uygulamayı acık bırakın. Kestirmeler uygulaması uzerinden Search Amazon kestirmesini yuklemeniz gerekecek. Siz kestirmeyi indirdiğiniz an, uygulama icerisinde kestirmenin yerini aldığını goruyoruz. Bu kestirme varsayılan olarak İngiltere uzerine etiketli. Yani doğrudan arama yaptığınız zaman İngiltere sitesinden arama yapabiliyorsunuz. Bazı duzenlemeler yapmanız gerekecek. Bunun icin kestirmenin yanında yer alan uc noktaya tıklayın. Kestirme ayarlarına gidin. Ayarlar panelinde liste kısmına geldiğiniz zaman ilk satırda arama yapmanızı sağlayan internet sitesinin adresini goreceksiniz. Site adresini “amazon com tr” olarak değiştirmeniz gerekiyor. Daha sonra bitti sekmesine tıklamanız yeterli. Artık kullanıma başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, kestirmeler uygulaması icerisinde Search Amazon bolumune girmek. Bu bolume girdiğiniz zaman telefonunuzun arka kamerası acılacak ve barkod okutmanız durumunda aramanız gercekleştiriliyor.
iOS Barkodla Urun Nasıl Bulunur?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS Barkodla Urun Nasıl Bulunur?
-
10-09-2022, 21:50:39