iOS 12.3.1 guncellemesi cok kısa bir sure once yayınlandı. Yayınlanan yeni sistem guncellemesiyle beraber onemli sayılabilecek hatalar icin duzenlemeler geldiğini gorduk. Ozellikle iOS 12.3.1 surumu sonrasında arama menusu icin onemli değişikliklerin yaşandığını gormek mumkun oldu.
Sistemsel olarak yaşanan hataların onune gecen guncellemenin başka artıları da oldu. Apple tarafından doğrudan acıklanmayan bazı guvenlik acıklarının da bu surumle beraber ortadan kaldırıldığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Sistemsel olarak yayınlanan guncellemelerin bir onemli artısı daha olduğu ortaya cıktı.
iOS 12.3.1 Şarj Surelerini DeğiştirdiiOS 12.3.1 guncellemesinin getirdiği bir başka artının ise şarj sureleri olduğu ortaya cıktı. İşletim sisteminin bu surumunden sonra şarj konusunda ozellikle eski iPhone modellerinde bir değişiklik meydana geldi.
iAppleBytes kanalı tarafından yapılan değerlendirme sonrasında yeni işletim sistemini kullanan iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s ve iPhone 7 akıllı telefonlarında şarj suresinin 18 dakikaya kadar artış gosterdiği paylaşıldı. Yeni işletim sistemi guncellemesi sonrasında değişen şarj surelerinin yeni modellerde ise cok ciddi bir artış sunmadığını soylemek gerekiyor.
Yeni modellerde değişimin sadece 1 dakika ile sınırlı olduğu da acıklanan bilgiler arasında yer aldı. Soz konusu akıllı telefonların şarj dayanma surelerinin artmasının dışında bir başka artıyla daha karşı karşıya kaldığını da ekleyelim.
Bir başka artı ise soz konusu işletim sisteminin akıllı telefonları hızlandırması oldu. Sadece iPhone akıllı telefonları icin değil, iPad modelleri icin de hızlandırma soz konusu oldu.
Yeni işletim sisteminin sonrasında gelecek olan iOS 12.4 surumuyle beraber de işlerin biraz daha değişmesi bekleniyor. Muhtemelen guncellemeler icin eski modellerde bir calışma soz konusu. Ozellikle iOS 13 işletim sistemi guncellemesini almayacak olan modeller icin sıkı bir stabilite calışması var gibi gozukuyor.
iOS 12.3.1 Şarj Sureleri Nelerdir?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 12.3.1 Şarj Sureleri Nelerdir?
-
10-09-2022, 21:50:19