iOS işletim sistemi, her sene aynı donemlerde yeni surumle guncelleniyor. Haziran ayında duzenlenen ozel WWDC etkinliğiyle beraber tanıtıma cıkan yeni surumler, beraberinde bircok yenilikleri ve sistem değişikliklerini de getiriyor. Bu şekilde sunulacak olan yeni surum iOS 13 işletim sistemi olacak. WWDC 2019 etkinliğinde karşımıza cıkacak olan iOS 13 işletim sisteminin nasıl ozellikleri olacağına ilişkin yeni detaylarda ortaya cıkmaya başladı. Dun yayınlanan Bloomberg raporunda da yeni işletim sisteminin en net sızıntıları paylaşılmış oldu.
iOS 13 Neler Sunacak?Rapora baktığımız zaman ilk dikkat ceken kısmın iPad ara yuzunde yapılacak olan değişiklik olduğu goruluyor. iPad icin kullanılan ana ekranda değişikliklere gideceği soylenen Apple ’ın, raporlara yansıyan kadarına baktığımız zaman cok daha dikkat cekici bir arayuz sunacağı goruluyor. Daha kullanışlı ve biraz daha sade bir ana ekran beklentisi var.
Bunun dışında da ortaya cıkan bazı değişiklikler var. Mesela iOS 13 ile beraber uzun suredir beklenen karanlık modun kullanıma gireceği soylendi. Raporda da bu bilgilere net bir şekilde ulaşmak mumkun oldu. Coklu gorev iyileştirmeleri ve duzenlemelerinin yanı sıra CarPlay sistemi icin de cok onemli değişiklikler yapılacak.
CarPlay sistemi icin cok daha fazla ozelliğin kullanıma girdiğini goreceğiz. Hem arayuz kısmında hem de desteklenen işlevler kısmında daha başarılı bir uygulama goreceğiz. Şimdilik ortaya cıkan değişiklikler bunlar. iOS 13 elbette bircok surprizle beraber gelecek. Bu surprizler ortaya cıktığı zaman haberimizi guncelleyeceğiz.
iOS 13 Guncellemeleri
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 13 Guncellemeleri
-
10-09-2022, 21:49:54