iOS 12 işletim sistemi icin surec bir hayli hızlandırıldı. Apple ’ın yaptığı duzenlemeler ve iOS 12 beta 7 surumunden sonra yaşanan hatalardan dolayı, iOS 12 Beta sureci tam anlamıyla hız kazanmış oldu. Surecte cok kısa bir sure once iOS 12 Beta 8 surumunun yayınlandığını belirtmiştik. İptal edilen iOS 12 Beta 7 surumunun yerine gelen bir surum olarak yayınlanan beta 8 işletim sisteminin hemen arkasından bu kez ise iOS 12 Beta 9 surumu yayınlandı. Apple tarafından paylaşılan ve şimdilik geliştiricilere acılan surum hakkında detaylara gecelim.

iOS 12 Beta 9 Neler Sunuyor?​Yeni yayınlanan surumle beraber cok onemli değişiklikler beklemeyin. Zaten bu kadar kısa aralıklarda gelen beta surumlerinde cok buyuk değişiklikler karşımıza cıkmıyor. iOS 12 Beta 9 serisinin de surum notları tam olarak yayınlanmış değil ancak cok onemli değişikliklerin beklenmediğini belirtelim. Apple ’ın yeni surumle beraber sunduğu değişiklikler genelde hata duzenlemeleri yonunde.

Beta 7 serisinden sonra yaşanan hataların giderildiği bir surum olarak geleceği beklentilerini karşılayan yeni surumun, performans iyileştirmelerini de beraberinde getirdiği goruluyor. Ardı ardına yenilikler alan iOS 12 işletim sisteminin, detaylı surum notlarının yayınlanmasının ardından daha detaylı bilgiler paylaşacağız. Şimdilik beta surumunun sadece geliştiriciler icin yayınlandığını da tekrar hatırlatalım. Ayrıca boyut olarak da 300 MB boyutunu gorduğumuzu ekleyelim.