Apple ’ın yeni mobil işletim sistemi icin tanıtım tarihi yaklaşmaya başladı. 4 Haziran tarihinde duzenlenecek olan WWDC 2018 etkinliğiyle beraber tanıtılması beklenen iOS 12 işletim sisteminin, nasıl ozelliklere sahip olacağı konusunda ise bir turlu net detaylar elde etmemiz mumkun olmadı. Oyle ki bu seride cok onemli değişikliklerin beklenmesi ve yeni surumun iOS 11 gibi hatalı bir seri olmaması icin duzenlemeler yapması nedeniyle iOS 12 cok konuşulmadı. Fakat ortaya cıkan son paylaşımlar iOS 12 işletim sistemi icin en onemli sızıntıları ortaya cıkarmış oldu.
iOS 12 Nelerle Gelecek?iPhone akıllı telefonuna gelen guncelleme bildirimi ile ortaya cıkan iOS 12 guncelleme ozelliklerinde, uzun suredir beklenen yeniliklerin olduğunu da goruyoruz. Oyle ki yeni surumde ilk değişikliğin karanlık tema olacağından soz ediliyor. iOS 10 serisinden beridir beklenen yeni ozelliğin iOS 12 işletim sistemiyle beraber nihayet cıkış yapacağı goruluyor.
Bunun dışında iOS 12 işletim sisteminin bildirim grupları ozelliğini de devreye sokacağı bilgisi var. Bildirim ozelliği icin yayınlanacak olan onemli değişikliğin dışında, bir diğer yeniliğin ise surekli acık ekran ozelliğinin olacağından soz ediliyor.
3 yeni ozellikler beraber şimdiden kendisini gosteren iOS 12 işletim sisteminin beta surumu icin gosterilen boyutun ise 2.54 GB olduğunu ekleyelim. WWDC 2018 etkinliğinde tum detaylarını oğreneceğimiz yeni işletim sisteminin beta surumunden sonra tum detayları paylaşacağız.
iOS 12 Karanlık Tema Ozelliği
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 12 Karanlık Tema Ozelliği
-
10-09-2022, 21:38:53