iOS 11 işletim sistemi en sorunlu işletim sistemi surumlerinden biri oldu. Yayınlanan guncellemeler, yapılan duzenlemeler ve sistem iyileştirmeleri bile iOS 11 işletim sisteminin tamamen sorunsuz olarak karşımıza cıkmasını sağlamadı. Apple ’ın ise tum bu sorunların buyuk bir bolumunu iOS 11.3 guncellemesiyle giderildi. Fakat bazı ozellikler iOS 11.3 surumunde kullanıcılara sunulmadı. Bunun icin Apple ’ın bir guncelleme daha yayınlayacağı acıklanmıştı. Hatta iOS 11.4 surumun geliştirici betası bile yayınlanmıştı. Şimdi ise iOS 11.4 Public Beta surumu yayınlandı. Detaylara gecelim.

iOS 11.4 Public Beta İle Neler Geldi?​Oncelikle iOS 11.4 Public Beta surumuyle beraber gelen yeniliklerden soz edelim. Muhtemelen AirPlay 2 gibi yenilikleri kullanıma sunacak suru olarak karşımıza cıkacak iOS 11.4 guncellemesinin, eksik kalan kısımları tamamlayacağını goreceğiz. Fakat iOS 11.4 Public Beta surumunde ortaya cıkan bir yenilik soz konusu değil.

Bunun yerine hata duzenlemeleri ve sistem iyileştirmelerinin yapıldığını gormek mumkun oldu. Yayınlanan yeni guncellemenin surum notlarında da sadece hata duzenlemeleri konusunda bilgiler verildiğini gorduk. Hem hata duzenlemeleri hem de iOS 11.3 hatalarını giderecek olan yeni surumun ilk betasını kullanmak isteyenler icin yuklemenin nasıl yapılacağını da ekleyelim.