Birden cok Bluetooth cihazını iPhone ’unuzla eşleştirebilir ve Denetim Merkezi‘nden bunlar arasında kolayca geciş yapabilirsiniz. iOS 11 ’deki Denetim Merkezi onceki surumlere gore oldukca farklı. Bu nedenle Denetim Merkezi ’nde muziğinizi hangi Bluetooth cihazının oynattığını nasıl goreceğinizi gostermek istiyoruz. Bahsedeceğimiz yontem, bir Bluetooth hoparlorden kulaklığa gecmeniz gerektiğinde veya benzer durumlar icin oldukca kullanışlıdır. Denetim Merkezi ’nde Bluetooth cihazlar arasında nasıl geciş yapacağınızı aşağıda bulabilirsiniz.
iOS 11 Denetim Merkezi: Bluetooth Cihazlar Arasında Geciş YapmaiPhone ’unuzla onceden eşleştirilmiş birden fazla cihazınız olduğunu ve her iki cihazda da Bluetooth ’un acık olduğunu varsayıyoruz. Şu anda bağlı olan cihazdan, diğer cihaza aşağıdaki adımları takip ederek geciş yapabilirsiniz:
Denetim Merkezi ’ni acın. (iPhone X ’de, ekranın sağ ust koşesini aşağı doğrı hızlıca kaydırın. Diğer iPhone ’larda, ekranın alt kısmından yukarı doğru hızlıca kaydırın.) Denetim Merkezi ’nde sağ ustte bulunan muzik calara dokunup basılı tutarak 3D Touch menusunu cıkartın. Şimdi, muzik caların sağ ust koşesindeki daire simgesine dokunun. Uzerinde uc eşmerkezli daire bulunan bir ucgen varmış gibi gorunuyor. Daire simgesine dokunduğunuzda, cihaz seceneklerini gosteren bir liste acılacaktır. Listede, iPhone ’unuzu ve mevcut Bluetooth cihazlarınızı goreceksiniz. Apple TV ’ye sahipseniz onu da listede gorursunuz. Halihazırda bir Bluetooth hoparlore bağlıysanız, hoparlorun adını ve yanında kucuk bir onay işareti gorursunuz. Cihazlar arasında geciş yapmak icin, listeden gecmek istediğiniz cihazın adını bulun ve ustune dokunun. Muziğinizin sesi, onceki cihazdan sectiğini Bluetooth cihaza anında aktarılacaktır.
iOS Bluetooth Cihazlar Arasında Geciş Yapma
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS Bluetooth Cihazlar Arasında Geciş Yapma
-
10-09-2022, 21:38:26