Apple ’ın yeni iOS surumu olan iOS 11 ’in Halka acık olan Public Beta surumlerini iOS cihazlarına artık kullanıcılar tarafından da ucretsiz olarak yuklenebiliyor. İşte iOS 11 ’in Public Beta surumlerinin yuklenişi.
Oncelikle her iOS surumu ile calışan iPhone, iPad ve iPod touch modelleri iOS 11 surumunu desteklemiyor. iOS 11 ’in Public Beta surumlerinin yuklenebileceği iOS cihazları ise şoyle;
iPod Touch Modelleri
. iPod Touch 6. Nesil
iPad Modelleri
. 12.9 inc iPad Pro 1. Nesil
. 12.9 inc iPad Pro 2. Nesil
. 10.5 inc iPad Pro
. 9.7 inc iPad Pro
. iPad 5. Nesil
. iPad mini 2. Nesil
. iPad mini 3. Nesil
. iPad mini 4. Nesil
iPhone Modelleri
. iPhone 5s
. iPhone SE
. iPhone 6
. iPhone 6 Plus
. iPhone 6s
. iPhone 6s Plus
. iPhone 7
. iPhone 7 Plus
. iPhone 8
. iPhone 8 Plus
Eğer ki yukarıda yer alan Apple cihazlarına sahipseniz iOS 11 ’in Public Beta surumlerini denebilirsiniz. iOS 11 Public Beta surumunu cihazınıza yuklemeden once iTunes uzerinden ve iCloud uzerinden yedek almanız sizin yararınıza olacaktır. Ayrıca Public Beta surumleri fazla hata icerdiği icin birincil cihazlarınız yerine ikincil cihazlarınıza kurmanızda yarar var.
iOS 11 Public Beta Surumlerini Cihazınıza yuklemek icin;
Adım 1. iOS 11 surumune guncelleme alacak olan cihazınızdan beta.apple.com/sp/betaprogram/ adresini Safari internet tarayıcısıyla ziyaret edin.
Adım 2. Acılan sayfada Sign Up butonuna dokunun.
Adım 3. Apple Halka Acık Beta programına katılmak icin Apple kimliğinizle giriş yapın.
Adım 4. Sozleşmeyi kabul edin.
Adım 5. iOS butonuna dokunun.
Adım 6. iOS cihazınızı bağlamak icin gelen butona tıklayın.
Adım 7. Profili indir seceneğine tıklayın.
Adım 8. Acılan profil yukleme ekranında sağ alt koşede yer alan Yukle seceneğine dokunun.
Adım 9. Acılmış olan izin sayfasında da yukle seceneğine dokunun.
Adım 10. Son olarak acılan sayfada tekrar yukle seceneğine dokunun.
Adım 11. Profil yuklendikten sonra iOS cihazınızı yeniden başlatmak icin yeniden başlat seceneğine dokunun.
Adım 12. iOS 11 Public Beta surumunu yuklemek istediğiniz iOS cihazınız yeniden başladıktan sonra Ayarlar > Genel > Yazılım Guncelleme adımlarını takip ederek Guncellemeleri Kontrol Et seceneğine tıklayın.
Adım 13. İndir ve Yukle seceneğine tıklayın.
Adım 14. Acılan Şartlar ve Koşullar sayfasında Kabul Ediyorum seceneğine tıklayın ve başlayan indirme işleminin sona ermesini bekleyin.
Adım 15. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra iOS 11 Public Beta surumunun yuklenmesi icin Şimdi Yukle seceneğine dokunun.
iOS 11 ’in Public Beta surumlerini artık cihazınız otomatik olarak alacak. Orta hıza sahip bir kablosuz bağlantıda iOS 11 Public Beta surumlerinin yuklenme suresi yaklaşık olarak 30- 35 dakika arasında değişiyor. Gercekleştirilen bu işlemle birlikte artık başka hicbir işlem yapmandan sadece Ayarlar > Genel > Yazılım Guncelleme adımlarını izleyerek iOS 11 yuklu olan cihazınızı en guncel Public Beta surumune guncelleyebiliriniz.
iOS 11’in Public Beta Surumleri
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 11’in Public Beta Surumleri
-
10-09-2022, 21:37:33