Son gunlerde Apple ’ın mobil işletim sistemi iOS icin farklı iddialar gundeme gelmeye başladı. iOS 11 serisi icin konuşulan iddialara gore bircok acık bulunması nedeniyle, iOS 11 işletim sistemi icin Jailbreak surumunun yayınlandığı iddiaları gundem olmuştu. iOS 11 ’i yeniden gundeme getiren Jailbreak iddiasından sonra Apple ’ın surekli yeni adımlar attığını gorduk. Bu noktada teknoloji devi ilk olarak iOS 11.2.5 beta 1 surumuyle kullanıcıların karşısına cıkmıştı. Daha başarılı bir işletim sistemi surumunden cok Jailbreak donemine kadar ilerleyen acıkların kapatıldığının belirtildiği yeni beta surumuyle beraber genelde hataların iyileştirildiğini gormuştuk. Tum bunların ardından da iOS 11.2.5 Beta 2 surumu yayına girdi. Birkac gun sonra yayına giren yeni surumun ozelliklerine gecelim.

iOS 11.2.5 Beta 2 Hataları Kapattı Mı?​iOS 11.2.5 Beta 2 serisiyle beraber onemli bir değişiklik soz konusu olmadı. Yaklaşık olarak 100 MB boyutunda bir guncelleme boyutuna sahip olan iOS 11.2.5 Beta 2 surumuyle beraber hata duzenlemeleri uzerinde durulduğu goruluyor.

Jailbreak yayınlanmasına neden olan hataların bu surumle beraber tamamen giderilmeye calışıldığını ekleyelim. Ozellikle yeni surumle beraber HomeKit sorununun tamamen cozume kavuşturulduğunun gorulmesi, Apple ’ın hatalara odaklandığının bir kanıtı olarak sunulabilir.

iOS 11.2.5 Beta 2 serisiyle beraber gelen duzenlemelerin tam listesinin neler olduğu konusunda ise Apple tarafından bir acıklama yayınlanmadı. Bu nedenle diğer hata duzenlemeleri konusunda net bir bilgi alamadık. Ancak iOS 11.2.5 ile onemli duzenlemeler gelebilir. En azından hatalar tamamen ortadan kalkabilir.