Apple ’ın iOS 11 işletim sistemi icin son adımları gelmeye başladı. Geliştiriciler icin yayınlanan beta 6 surumu ve herkese acık olarak yayınlanan beta 5 surumunden sonra, iOS 11 işletim sisteminin final serisinin yaklaştığı ortaya cıkmıştı. Cok daha başarılı bir işletim sisteminin geleceğinin sinyalini veren beta surumlerinden hemen sonra, şimdi iOS 11 Beta 7 serisi yayınlandı. Sadece 1 hafta gibi bir sure sonra yayınlanan yeni beta surumu şimdilik geliştiriciler icin yayında. Fakat iOS 11 Beta 7 surumunun herkese acık versiyonunun 2-3 saat icerisinde gelmesi bekleniyor. Ustelik bu surumlerin finalden once son betalar arasında yer aldığı da belirtiliyor.
iOS 11 Beta 7 Neler Getirdi?Yen surum geliştiricilere sunulurken yine surum notları ilk aşamada yayınlanmadı. Fakat bu kez cok buyuk değişiklikler beklenmediğini belirtelim. Oyle ki iOS 11 Beta 7 surumunun guncelleme boyutu 76 MB olarak acıklandı. Sadece 76 MB olarak acıklanan yeni surumun belli başlı onemli değişiklikler dışında, cok buyuk bir sistem değişikliği ise beklenmiyor.
Şu an ortaya cıkan tek değişiklik yine simgelerde yapılan duzenlemeler. Buna ek olarak yeni surumde muzik Widget menusu icerisinde, parca olmasa bile logo gosterimine izin verilmiş. Burada Music logosunu goruyorsunuz. Bunun dışında genel pil iyileştirmeleri ve en onemlisi de hata duzenlemeleri de yapılmış durumda. iOS 11 Beta 7 surumuyle ne kadar performans artışı sağlanacağını ise yayınlayacağımız performans testleriyle paylaşacağız.
iOS 11 Beta 7 Geliştirici Surumu
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 11 Beta 7 Geliştirici Surumu
-
10-09-2022, 21:37:05