iPhone ’unuzdaki tum dokumanları dosya yoneticisinden kendiniz yonetmek ister miydiniz? Bunu, iOS 11 yuklu olan iPhone ve iPad ’inizde Dosyalar uygulamasına Dropbox uygulamasını ekleyerek yapabilirsiniz. Bunun nasıl yapılacağını oğrenmek icin makalemizi okumaya devam edin.

Dosyaları kaydetmek ve paylaşmak icin Dropbox ’ı uzun suredir kullanıyorum. Doc tarayıcı, paylaşılan klasorler ve cevrimdışı erişim gibi onemli ozellikler bu dosya barındırma servisini olmazsa olmaz hale getiriyor. Bulut hizmetinin ne kadar yararlı olduğunu duşunduğumuzde, dokumanlarımıza hızlı bir şekilde erişmek ve bunları doğrudan dahili dosya yoneticisinden duzenlemek ve paylaşmak icin iPhone ’umdaki Dosyalar uygulamasına Dropbox uygulamasını ekledim.

Siz de bu populer bulut hizmetinin sadık bir kullanıcısıysanız, dokumanlarınızı daha verimli kontrol edebilmek icin Dropbox ’ı dosya yoneticisine ekleyebilirsiniz. Makalemizde yer verdiğimiz yontem, desteklenen tum dosya barındırma uygulamaları icin de gecerlidir.

iPhone ve iPad ’te Dosyalar Uygulamasına Dropbox Ekleme​Not: Dropbox ’ı iOS cihazınıza yuklediğinizden ve cihazınızda oturum actığınızdan emin olun.

Adım #1. iOS cihazınızda Dosyalar uygulamasını başlatın.

Adım #2. Ardından, alttaki Gozat sekmesine dokunun.

Adım #3. Şimdi, sağ ust koşedeki Duzenle‘ye dokunmanız gerekiyor.

Adım #4. Sonra, Dropbox‘ın yanındaki anahtara dokunarak etkinleştirin. Son olarak, ekranın sağ ust koşesindeki Bitti‘ye dokunun.

Uygulamaların konumları yeniden duzenlemek isterseniz, minik yatay cizgilere dokunup basılı tutun ve istediğiniz yere surukleyin.

Artık kullanmak istemediğinizde Dropbox ’ı Dosyalar uygulamasından kaldırmak icin, yukarıdaki ilk uc adımı uygulayın. Dordundu adımda ise Dropbox ’ın yanındaki anahtara dokunarak devre dışı olmasını sağlayın ve Bitti ’ye dokunun.