İşletim sistemi teknolojileri konusunda en iyi iOS surumu olarak tanıtılan iOS 11 işletim sistemini, kararlı surumun cıkışının ardından ne yazık ki isteneni veremedi. Aslında işletim sisteminin ozellikleri oldukca başarılı ve bir hayli ilgi cekecek cinsten fakat yeni guncellemenin hataları oldukca fazla. Kullanıcıların deneyimlerine gore bakacak olursak başta pil sorunları olmak uzere, bağlantı ve erişilebilirlik konularında bircok hata yaşandığı biliniyor. Bu hataların giderileceği duşunulen yeni surumlerin guncellemeleri ise gelmeye devam ediyor. Tum bu hataları gidereceği belirtilen ilk buyuk guncellemenin ise iOS 11.1 olacağını goreceğiz. İşte iOS 11.1 kararlı surumunden once son beta testleri de gelmeye başladı. Son olarak bugun iOS 11.1 Beta 5 surumu yayınlandı.
iOS 11.1 Beta 5 Değişiklikleri Neler?Yeni beta surumunun yayına girmesinin hemen ardından iOS 11.1 Beta 5 ile onemli değişiklikler geldiği acıklandı. İlk olarak gectiğimiz haftalarda ortaya cıkan ve bir hayli konuşulan WİFİ acığının giderildiği belirtiliyor.
WİFİ acıklarının giderilmesini sağlayan ve KRACK sistemine karşı koruma sağlayacak olan duzenlemeyi kullanıma alan iOS 11.1 Beta 5, tek değişiklik olarak da bunu sunmuyor. Bunun dışında erişilebilirlik hatalarının giderildiği belirtiliyor.
3D Touch uygulama değiştirme sisteminin geri geldiği ve hataların giderildiği belirtilen iOS 11.1 Beta 5, performans icinde duzenlemeler yapmakta. Başta WİFİ duzenlemesi icin gelen guncellemenin şu an icin geliştiriciler icin kullanımda olduğunu belirtelim. Yeni surumun herkese acık surumu kısa sure sonra gelecektir.
iOS 11.1 Beta 5 Kullanımı
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 11.1 Beta 5 Kullanımı
-
10-09-2022, 21:36:59