iOS 11 işletim sistemi sadece Apple ’ın değil, tum mobil işletim sistemi dunyasının en başarılı serilerinden biri olacak. Tabii ki bu duşunce Apple ’ın WWDC 2017 etkinliğiyle beraber ortaya cıktı. Bir yandan ARKit sistemi, bir yandan yenilenmiş kontrol merkezi gibi detayların daha tanıtımda one cıktığını bile gormuştuk. iOS 11 işletim sistemi icin yeni beta surumlerinin de yayınlanmasının ardından, merakla beklenen işletim sistemi hakkında yeni bilgilerde gelmeye devam ediyor. Nasıl bir işletim sistemiyle karşı karşıya kalacağımızı gosteren beta surumlerinde ise son olarak iOS 11 Beta 4 surumu yayınlandı.
iOS 11 Beta 5 geliştirici surumunun herkese acık versiyonu olarak karşımıza gelen iOS 11 Beta 4 sonrasında gelen yenilikleri daha once dile getirmiştik. Şimdi ise son surum ile ilk surum arasında ortaya cıkan hız farkını ele alacağız.
iOS 11 Beta 4 Ne Kadar Hızlı?Herkese acık yeni beta surumunun yayınlanmasının sonrasında, surum notları icerisinde hız artışına vurgu yapıldığını da gormuştuk. Yeni ozelliklerin dışında, yeni beta surumuyle beraber hız konusunda da daha iyi cozumler sunulacağı belirtilmişti.
Bu konuda hız artışı yaşanıp yaşanmadığını merak eden kullanıcılar icin yeni bir test paylaşıyoruz. Hemen belirtelim testler iPhone 5S modellerinde yapılmış. Aslında iPhone 7 akıllı telefonlarında da yapılan testler var. Fakat kullanıcılardan gelen mesajlarda genelde iPhone 5S ’in iOS 11 performansının merak edildiğini goruyoruz.
Bu nedenle testlerde de bu model uzerinde calışmaları ele aldık.
iOS 11 Beta 4 Ne Kadar Hızlı?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 11 Beta 4 Ne Kadar Hızlı?
-
10-09-2022, 21:36:43