Apple ’ın en başarılı işletim sistemi olacak olan iOS 11 işletim sistemi icin yeni beta surumleri yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak iOS 11 Beta 3 surumlerinin yayınlandığını gormuştuk. Geliştiriciler icin yayınlanan ucuncu surum ve herkese acık olarak yayınlanan ikinci surumden sonra Apple ’ın elini cabuk tutarak 1-2 hafta icerisinde yeni beta surumunu yayınladığını da gorduk. Bu kez teknoloji devi iOS 11 Beta 4 surumunu yayınladı. Apple tarafından yayınlanan yeni beta surumuyle beraber iOS 11 işletim sisteminin kararlı surumu icinde bir adım daha atılmış oldu. Peki, iOS 11 Beta 4 surumuyle beraber gelen yenilikler neler?

iOS 11 Beta 4 Surumu Geliştiriciler İcin Yuklenebilir​Yeni beta surumuyle beraber kullanıcılara cok daha stabil işletim sistemi sunulduğu belirtiliyor. İşletim sisteminde yer alan hataların tamamen giderilmese de buyuk olcude hataların giderildiği. Ozellikle kontrol merkezi uzerinde yaşanan donma ve benzeri sorunların onune gecildiği belirtiliyor.

Şu an icin surum notları yayınlanmadığı icin iOS 11 Beta 4 surumunun tam olarak ne gibi yenilikler sunduğu konusunda tam anlamıyla bilgimiz yok. Fakat son beta surumunden sonra gelen eleştirilere karşılık yayınlandığı belirlen yeni beta surumunun muhtemelen hataları buyuk olcude giderdiğini goreceğiz. App Store sorunlarının da onune gecileceği belirtilen yeni surum olarak gosterilen iOS 11 Beta 4 surumunun surum notlarını yayınlandığı an sitemize ekleyeceğiz.