Akıllı telefonunuzda PUBG oynuyor musunuz? Eğer akıllı telefonunuzda PUBG oynamayı seviyorsanız yakın zamanda iyi bir haber alacaksınız. Cunku devam serisi niteliğinde gozuken ikinci oyun olan PUBG New State yakın zamanda cıkış yapacak. Oyunun ne zaman cıkış yapacağı konusunda resmi acıklamalar geldi.

Resmi acıklamalar geldiği gibi, iOS işletim sistemi icin sistem gereksinimlerinin neler olacağı kısmında da bilgiler geldi. Bu sefer PC oyun ekibinden yani PUBG Studio tarafından hazırlanan oyunun yakın zamanda on kayıtları da başlamıştı. Zaten cıkış tarihi de dediğimiz gibi cok yakın.

PUBG New State Ne Zaman Cıkacak?​Oyunun cıkış yapacağı tarihten başlayalım. Yapım hem Android platformu icin hem de iOS platformu icin 11 Kasım ’da cıkış yapacak. Ayrıca oyun ek olarak Galaxy Store uzerinde de yer alacak.

11 Kasım tarihinde cıkıştı.

Oyun en az iOS 13 işletim sistemi istiyor. Yani cihazınız iOS 12 ’de kalmışsa, oyunu oynamanız pek mumkun olmayacak. Bunun dışında belirtilmemiş ama işlemci gucu konusunda da iddialı bir cihaz isteyeceği kesin.

iPhone 7 ve uzeri modellerde oyun rahatlıkla oynanacak diye umut ediyoruz. Ama bunun icin yayınlandıktan sonra testlere bakmak lazım. Yapım yayınlandıktan sonra elbette daha fazla bilgi şansımız olmuş olacak.

PUBG New State oyununun, iOS işletim sisteminde istediği diğer bir gereksinim ise depolama alanı olacak. Şu an gozuken oyunun en az 1.2 GB depolama alanı istediği. Ama daha uzeri depolama alanı isteme durumu da olabilir.

Bu oyuna gelen guncellemeler sonrasında değişecektir. İlk oyunda olduğu gibi guncellemeler sonrasında boyut giderek artış gosterecek gibi duruyor. Ama dediğimiz gibi ne seviyeye gelir bilemiyoruz.

Şu an icin PUBG New State mobil oyununun cıkış yapmasını bekleyeceğiz.