orneğin 2 side 98 yeraltı operasyonu ile piyasaya girmiştir ceza nefret altındaydı 2003 e kadar medcezir ve rapstar albumleri cıkardı

sagonun cezadan farkı
medcezir albumunun produktorluğunu yaptı ve album cok başarılı oldu
rapstar albumunde neyim varki dahil bir cok muiğini ve duzenlmesini yaptı
ve şuanki Turkce rapin en iyi muziği sayılan Neyim Varki
Ve cezayı unlu etti cunku nefret altındaki albumlerinde 2 album yaptılar cok az fanları vardı
sagonun yaptığı albumler ile o yılda baya parladı Yani Sago sayesinde

Sagonun ceadan cok farkı var kısa kesicem

Dj lik bole ibyetenk cezada yok
Brekdance Sago bu işin ustası ceza da yapıyor ama yaptığı kucuk cocuk evcilikleri
Rap camiasının kanımca en iyi produktoru cunku

ceza-Medcezir
Kolerayı - embriyo
Fuchs-Huzur n-darem

ve kuvvetmira ailesini tum produktorluğu
Kuvvetmirada yanında bulunan kişiler yanına gelmeden once cok iyi rapper dğeildi zet , abluka alarm , raffine sago sayesinde gelişmiş kişilerdir
Abluka alarm rapi sagonun tavsiyesiyle başlamışlardır

Ceza nın sagodan tek farkı

Ceza satan adamdır nedenmi
Asker deki arkadaşını saattı
sagoyu sattı
fuatı sattı
cartel grubuna laf attı ama cartel den erci-e yi albumune aldı incefeninde albumunde vokAl yaptı
Cezanın iyi yaptığı tek şey
Programlarda rap icin iyi şeyler solemesi
ve cok kolay fan yapabilmesi istenileni cok rahat anlıyor ama laf mantıklarını inceleyin cunku cok anlamsız kelimeleri var

unutmadan bunuda solim icimde kalmasın
Ceza Konserlerde sago nun ana bacı kufur ederken

Sagopa kajmer seyircilere kızıyordu yuhlamayın bunu istemiyorum deyip mertce ceza gibi seyirciyi bağırtırmadı

Sagoda olan şeyler ceza hic biri yok

Sagoya yapılan haksızlıklar yuzunden bu adam rapi bırakırsa bilinki rapte bazı şeyler eksilcek ve rapte cok şey eksilcek cunkju bu adam rapi ile sadece tanındı ceza yı ben programlarda tanıdım sagoyuda ceza nın neyim varki şarkı sı ile tanıdım yani o guzel sesli adam dinlemek insana zevk veriyor

yazı benimdir alıntı değildir