Buyrun arkadaşar Medusa roportajı..

1-) Ne zamandan beri rap ile ilgileniyorsunuz, neden rap ?

ben şoyle diyim..yaklaşık 4 senedir falan yazıyordum ilgileniyordum falan..ama ciddi anlamda bu sene başladım..

2-) Sizi cekemeyenler var mı , onlara birşey demek ister misiniz?

cekemeyenler olup olmadığını hic bilmiyorum..arkamdan konuşuyorlarmı onuda..ama tabiki rapimi beğenmeyenlerde olabilir.. sadece hoşgoru..

3-) İlk kayıdınızı nerde yaptınız ?

ilk kaydımı bursa dan samuray'ın home studyosunda aldım

4-) Sizce en iyi ve kotu; grup, mc, album, şarkı hangisi ?

ben bunların ayrımını yapamam yaa herkes kendi tazrında başarılı bence iyi rap yapıyorsa zaten bişey diyemem ona..

5-) Amator rapciler hakkında ne duşunuyorsunuz ?

yeni yeni mc ler cıkması cok iyi rap adına..ama birde şoyle bir durum var gunumuzde herkes birbirini ezme cabasında..cok sacma bişey neden verilen emeğe saygı yok anlamıyorum..oz. forumlarda cok karşılaşıyorum..bir track verildiğinde tamam onu beğenmeyebilirsin ama..o mc ye cokk ağır şeyler soylenebiliyor..buda cok uzucu tabi..bunların olması uzuyor beni.ama dediğim gibi yeni mcler cıkması cook iyi

6-) Ceza ve Sagopa Kajmer hakkında neler duşunyorsunuz ?

ikiside kendi stilinde cok başarılılar..son gunlerde cıkan ceza cılar sagocular falan da varbirbirlerinin ismini duymak istemeyenler falan..ben iksinide beğeniyorum acıkcası..diss savaşının sona ermesinede cok sevindim..ikiside rapi yapan buyuk isimler...kısaca ikiside super

7-) Ceza mı Sagopa Kajmer mi dinlemek?

valla az once dediğim gibi bi ayrım yapamam..hangisini daha cok dinlerim..şoylee:mesela moralim bozuk olur biraz farklılık isterim(bu aralar fazla dinlemiyorum zaten o zman sagonun bir kac parcasını dinlerim arada tabi under isimlerinde guzel parcaları var..ama moral iyidr cezayıda dinlerim ayrım yok bende yaa oyle

8-) cıkardığınız dişi tehlike nin amacı nedir?

kızlara destek!! son gunlerde karşı cinsin forumlarda aleyhimize boy gostermesi biraz sıktı canımızı ona ithafen

9-) Dinleyicilerinize bişey demek ister misiniz ?

beğenen beğenmeyen herkese keyifli gunler..raple kalınn

aLıntıdıR