Apple ’ın sevilen giyilebilir teknoloji urunu olan Apple Watch bilindiği gibi iPhone ile birlikte calışıyor. Eğer ki iPhone ’unuza ek olarak yeni bir Apple Watch aldıysanız aşağıdaki adımları izleyerek kolayca bağlayabiliyorsunuz. Ancak bu muhteşem ikiliyi ayırmakta bir o kadar kolay.
Eğer ki iPhone ’unuz ile Apple Watch ’unuz arasında ki bağlantıyı kopartmak istiyorsanız bunun iki farklı kolay yolu bulunmaktadır. Bu kolay yollardan birisi iOS cihazınız uzerinden yapılabilirken bir diğeri ise Ayarlar uygulaması uzerinden yapılmaktadır.
iPhone ile Apple Watch Bağlantısını Kapatma
Onemli Notlar
Apple Watch ’unuzla iPhone ’unuz arasında ki bağlantıyı koparttığınız zaman iPhone ’unuz ’da bulunan Bluetooth cihaz eşleştirmeleri silinecek. Apple Watch ’ta bulunana Apple Pay kartları da cıkartılacak.
Yedekleriniz dilerseniz cihazınızda saklanmaya devam eder. Ayrıca etkinleştirme kilidinin kaldırılmasına izin verir.
Bağlantıyı sıfırlamanın en guvenli yolu iPhone uzerinde bulunan Apple Watch uygulamasıdır.
iPhone ’unuzla Apple Watch arasında olan bağlantıyı sıfırlamak icin aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.
Adım 1. iPhone ’unuz uzerinden Apple Watch uygulamasını acın. Sonrasında Aktif saatler bolumunden benim saatim ekranına tıklayın.
Adım 2. Bilgi ekranına tıklayın. Sonrasında acılan pencereden Apple Watch ’u kaldır seceneğine dokunun.
Adım 3. Bu işlemi onaylamak icin eşleşmeyi kaldır seceneğine dokunun. Sonrasında etkinleştirme kilidini devre dışı bırakmak icin Apple ID bilgilerinizi girin.
Bu aşamadan sonra Apple Watch verileriniz iPhone ’unuz uzerine yedeklenecek. Bu işlem tamamlandıktan sonra saatinizle iPhone ’unuz arasında ki bağlantı kopmuş olacak. Sonrasında ise saatinize fabrika ayarları geri yuklenecek.
Bu işlem sonrasında iPhone ’unuzu yedeklemenizde fayda var. Apple Watch yedeklemeniz yapacağınız yedeğin icinde olacaktır.
İşlemi Apple Watch uzerinden yapmak
Eğer ki bu işlemi iPhone ’unuz uzerinden yapmak istiyorsanız aşağıda ki adımları izlemelisiniz.
Adım 1. iPhone ’unuz uzerinden Ayarlar – Genel – Sıfırla adımlarını izleyin.
Adım 2. Tum iceriği Ve Ayarları sil seceneğine dokunun. Ardından şifrenizi girin.
Adım 3. Devam seceneğine dokunun ve bekleyin.
Adım 4. İşlemler tamamlandıktan sonra iCloud com adresine girin ve etkinleştirme kilidini devre dışı bırakın.
Adım 5. Yukarıda ki adımı gercekleştirmek icin Apple ID ’nizin kullanıcı adını ve şifresini bilmeniz gerekmektedir.
Adım 6. Acılan ekrandan kaldırmak istediğiniz cihazınız ki burada Apple Watch ’ınız oluyor yanında bulunan carpı işaretine tıklayın. Onaylamak icin ise kaldır seceneğine yeniden dokunun. Cihazınız kaldırılmıştır.
iPhone Eşitlemeyi Kaldırma Yontemleri
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone Eşitlemeyi Kaldırma Yontemleri
-
10-09-2022, 20:22:56