Bazı jailbreak hatalarını duzeltmek mumkun olabiliyor. Bu hatalardan birisi de, yaygın olarak “provision.cpp:150” hatası. Bu hata genellikle Cydia Impactor ile Apple ID si girişi yapılrken karşımıza cıkıyor.
“provision.cpp:150” hatasının sebebi, 2 adımlı doğrulama denilen bir Apple guvenlik sistemi. Bu sorunu aşabilmek icin, uygulamaya ozel bir şifre oluşturmak ve bunu kullanmalısınız. Bu işlemi nasıl yapacağımıza bakalım.
“provision.cpp:150” Cydia Impactor hatası cozumuAdım 1: Apple resmi sitesine giriş yapın: appleid.apple.com
Adım 2: Guvenlik sekmesine gelin.
Adım 3: Bu alanda “Uygulamaya ozgu parolalar” kısmından “Parola oluştur” tıklayın.
Not: Bu kısımı gorebilmek icin iki adımlı doğrulamanın acık olması gerekiyor. Eğer kapalı ise telefonunuzdan şu şekilde acacaksınız:
Ayarlar > iCloud > Apple kimliğinize tıklayın
Şifre istenecek girin. “Parola ve guvenlik” kısmından “İki faktorlu kimlik doğrulama” Acık konuma getirin.
Adım 4: “Parola kısmı icin etiket girin” kısmına tıklayın ve buraya “PanguJailbreak” yazısını tırnak işareti olmadan kopyalayın.
Adım 5: Uretilen şifreyi kopyalayın.
Adım 6: Şimdi Cydia Impactor size AppleID ve şifre sorduğunda bu şifreyi kullanacaksınız.
Artık Cydia Impactor uzerinde “provision.cpp:150” hatası almayacaksınız. Bu işlemlerle jailbreak başarılı bir şekilde yapılabilecek.
Alternatif bir yontem de iki adımlı kimlik doğrulamayı gecici olarak kapatmak. Bir kez jailbreak yaptıktan sonra tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
İphone Cydia Impactor Hatası
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- İphone Cydia Impactor Hatası
-
10-09-2022, 20:14:32