iPhone ve iPad ’de tum harfleri buyuk yazmanın kolay yolunu anlatacağım.
iPhone ve iPad ’de tum harfleri buyuk yazma – Yontem 1Yapmanız gereken şey cok basit. Shift (Yukarı ok) tuşuna basıp, parmağınızı kaldırmadan- surukleyerek, buyuk yazmak istediğiniz harfe surukleyin. Orneğin “B” buyuk harfle yazmak istiyorsanız, Shift (yukarı ok) tuşuna basıp, B harfine suruklemeniz yeterli oluyor.
Bu sistemle de cok hızlı yazı yazılabildiği soylenemez ama eski duzene gore daha iyi bir cozum olduğunu soylemek mumkun.
iPhone ve iPad ’de tum harfleri buyuk yazma – Yontem 2Bu yontem diğerine gore daha iyi. Bu yontemde de Shift tuşuna hızlı bir şekilde 2 kez basıyorsunuz. Bu şekilde tum harfler buyuk oluyor ve istediğinizi yalnızca buyuk harfleri kullanarak yazabiliyorsunuz.
Ben bir suredir Google klavyesi kullanıyorum. Google klavyesinin kullanımının daha kolay olduğunu ozellikle de dikte ozelliğinin Turkce icin daha iyi olduğunu duşunuyorum. İOS ’da “yeni” yazıyorsunuz “yen ’i” olarak cıkıyor. Siz de bundan şikayetciyseniz aşağıdaki konumuzda Google klavyeye nasıl geciş yapabileceğinizi anlattık.
iPhone’da Tum Harfleri Buyuk Yapma
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone’da Tum Harfleri Buyuk Yapma
-
10-09-2022, 20:13:41