Dosyalar uygulamasındaki herhangi bir belgeyi duzenlemek icin arkadaşlarınızla işbirliği yapmak ister misiniz? Sorun değil. Onlara bunun icin bir davet gonderebilirsiniz!

Adım #1. iOS cihazınızdaki Dosyalar uygulamasını acın > Gozat‘a dokunun > Yerler altındaki iCloud Drive‘a dokunun > klasore dokunun > paylaşmak istediğiniz belgeye basılı tutun. Acılan pencerede Paylaş butonuna dokunun.

Adım #2. Sonra, paylaşım sayfasında Kişi Ekle‘yi secmeniz gerekiyor.

Adım #3. Paylaştığınız dokuman uzerinde daha fazla kontrole sahip olmak istiyorsanız ekranın altındaki Paylaşma Secenekleri‘ne hafifce dokunun.

Adım #4. Şimdi, dokumanınıza kimlerin erişebileceğini secin:

Yalnızca davet ettiğiniz kişiler Bağlantıya sahip olan herkes İzinler ’in altında iki seceneğiniz var:

Değişiklik yapabilir Sadece goruntuleyebilir İhtiyacınıza uygun olan seceneği secebilirsiniz. Biz Yalnızca davet edilen kişiler ve Değişiklik yapabilir seceneklerini sectik.

İşiniz bittiğinde, geri donmek icin sol ust koşedeki geri butonuna dokunun.

Adım #5. Davetiyeyi gondereceğiniz kanalı secin. Biz Mesajlar‘ı sectik. Uzerine dokunun > Alıcı adını girin ve her zamanki gibi gonderin.

Artık dosyayı gonderdiğiniz kişi dosyayı goruntuleyebilecek ve uzerinde değişiklikler yapabilecek durumda olacak.