Excel, buyuk kişi listelerini takip etmede oldukca kullanışlıdır. Bir XLS tablosuna kaydedilmiş cok sayıda iş veya kişisel rehberiniz varsa, bunları iPhone ’a aktarmak kolaydır.
Bu yazıda, CopyTrans Contacts ile Excel ’deki kişi listelerini iPhone ’a hızlı bir şekilde nasıl aktaracağınıza yer verdik.
Adım Adım Excel ’den iPhone ’a Rehber AktarmaiPhone kişilerini Excel ’e aktarmak icin daha once CopyTrans Contacts ’ı kullandıysanız doğrudan 1.Adım ’a gecin.
iPhone ’un tum iletişim bilgilerini Excel sayfasından doğru bir şekilde ice aktarabilmesi icin, Excel belgesinin belirli bir iletişim alanı grubu icermesi gerekir. iPhone ’un gerektirdiği kesin alanları iceren ve ornek bir kişi iceren Excel şablonunu indirin. Kişilerinizi şablona eklerken tum alanları doldurmanızın zorunlu olmadığını unutmayın.
CopyTrans Contacts programını indirin. Programı kurun. İndirdiğiniz dosyaya tıklayarak kurulum işlemini başlatın. “I have read and accept the license agreement” yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyerek Install butonuna tıklayın. “Test Connection” butonuna tıklayın. Guvenlik duvarınız işlemini onaylamanızı isterse onaylayın. Acılan uygulama listesinden CopyTrans Contacts ’ın uzerine gelin ve sağ tarafta beliren Install butonuna tıklayın. Program kurulduktan sonra en uste gececektir. Uzerine geldiğinizde sağ tarafta belirlen Start butonuna tıklayın. Karşınıza dil tercihi yapabileceğiniz bir pencere gelecek, burada Turkceyi secebilirsiniz. Dil tercihini yaptıktan sonra CopyTrans Contacts programı başlayacaktır. iPhone ’unuzu bağlayın ve “Secilenleri ice aktar” butonuna tıklayın. Ekranda beliren acılır pencereden “Bir dosyadan” seceneğini secin. Kişilerinizi iceren Excel belgesinin olduğu klasoru bulun, belgeyi secin ve “Ac” butonuna tıklayın. Hepsi bu kadar, Excel kişileriniz artık iPhone ’a aktarılıyor. Bu programı kullanarak kişileri Excel ’den yalnızca iPhone ’a değil, iPad ’e veya iPod Touch ’a da aktarabilirsiniz.
Excel’den iPhone’a Kişi Aktarma
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Excel’den iPhone’a Kişi Aktarma
-
10-09-2022, 20:11:25