Bu konu shiseido urunleri hakkında bilgilere yer vermektedir.

Epeydir almak istediğim Shiseido urunlerini nihayet aldım. Sağolsun kocişim beni kırmadı ve shiseido sana feda olsun diyerek kesenin ağzını actı :şş:

Shesido yu bana BEYZA21 tavsiye etmişti bize geldiklerinde cildi inanılmaz guzel ve puruzsuz gorunce merak edip sorduğum da bana shiseido kullandığını soylemişti. Bende oncelikle marka hakkında ufak bir araştırma yaptım ve olumlu yorumları okuduğum da bir an once bende sheisedo urunlerine sahip olmalıyım dedim

Oncelikle sizlere sheisedo hakkında biraz bilgi vermek istiyorum ve daha sonra aldıklarımı sizlerle paylaşacam.

Shiseido isminin Japonca karakterleri “Yeni değerler katan ve yeni bir yaşamı besleyen dunya nimetlerine bir şukran” olarak ifade ediliyor. Kelimeler Doğu estetiği ile Batı biliminin duyarlılığını birleştirmede oncu olan Shiseido markasını yansıtmaktadır.
Shiseido, kokuların vucut ve ruh uzerindeki gucunu olcerek kokular hakkında yeni bir duşunce yolu acan araştırmalara oncu olmuş. Aromakoloji denilen bu bilim sadece parfumlerde değil, kokuların fizyo- psikolojik etkilerinin fizik ve ruh sağlığı uzerinde olculmesi ile cilt bakım urunlerinde de kullanılmış.
Shiseido urun serileri; her cilt tipinin ihtiyaclarını hedefleyerek, guzel bir cilt icin kişisel gucun ortaya cıkarılmasına yardımcı oluyor. Her bir krem, her bir losyon saf, eksiksiz ve benzersiz bir keyif vermeye adanmanın yanısıra sağlığı, guzelliği ve ruhsal huzuru arttırmaya olan sorumluluğu da yenilemektedir.

Sheisedo urunleri tamamen konsantre ve uzun bir sure kullanabiliyorsunuz. Mersin Forum Boyner mağazasından aldığım urunler ise şoyle;

Boyner mağazalarında Sheisedo urunlerinden 250 tl tutarında alışveriş yaptığınız da aşağıda ki 1000 tl lik set size sadece 159 tl ye geliyor ee bende fırsatı değerlendirip kaptım tabi hemen