Manuel olarak hicbir şey yapmanız gerekmediğinde, bu yontem sizin icin daha kolay olabilir. Mobiledic WhatsApp Transfer Plus adlı uygulamayı kullanarak, WhatsApp mesajlarını yedekleyebilir ve daha sonra yeni iPhone ’unuza aktarabilirsiniz. WhatsApp Transfer Pluss, WhatsApp sohbet gecmişini Android ’den iPhone ’a aktarmakla kalmaz, aynı zamanda Android ’den Android ’e, iPhone ’dan iPhone ’a ve iPhone ’dan Android ’e de aktarmak icin de kullanılabilir.
Bu program, herhangi bir veri kaybı olmadan doğrudan bir bilgisayarı kullanarak Android ve iPhone arasında WhatsApp mesajlarının aktarılmasına olanak tanır. Yapmanız gereken tek şey, Android telefonunuzun ve iPhone ’unuzun her ikisini de bilgisayara bağlamak ve “Aktar” duğmesini tıklamaktır. Aktarım birkac saniye icinde gercekleşecektir.
Adım 1: Oncelikle Android Telefonda Verilerinizi Yedekleyin
Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği bolumune gidip “Yedekle” butonuna tıklayarak WhatsApp sohbetlerini yedekleyin.
Adım 2: Programı Kurun ve İki Telefonu da Bilgisayara Bağlayın
WhatsApp Transfer programını bilgisayarınıza indirin ve kurun. Daha sonra iki telefonu da USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. Windows, programı otomatik olarak algılayacak ve programda telefonları gosterecektir.
Adım 3: Program iki cihazı başarıyla tanıdığında, fotoğraflar ve sohbet gecmişi dahil olmak uzere tum WhatsApp verilerini yedeklemenizden analiz eder. WhatsApp mesajlarını aktarmak icin Cihazlar listesinden Android telefonunuzu tıklamanız yeterlidir. Daha sonra en ustteki arac cubuğuna gidin ve “Mesajları Android ’den iPhone ’a Aktar” butonuna tıklayın. Veya Dosya > Mesajları Android ’den iPhone ’a Aktar seceneğini kullanın. Tum WhatsApp verileriniz yeni iPhone ’unuza kayıpsız şekilde aktarılacaktır.
İphone'da WhatsApp Konuşmalarını Aktarma
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- İphone'da WhatsApp Konuşmalarını Aktarma
-
10-09-2022, 20:09:59