WhatsApp ’ı Android ’den iPhone ’a aktarmak icin aşağıda verilen adımları uygulayın:
Adım 1: Bu yontem mesajları aktarmak icin oldukca kolay bir yoldur. Tum yapmanız gereken Android telefonunzda WhatsApp ’ı acmak ve mesajlarınızı eski aygıtınıza yedeklemektir.
Adım 2: Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Gecmişi > Sohbeti e-postala seceneğine gidin ve aktarmak istediğiniz sohbetleri tek tek kendi mail adresinize gonderin. (Mail adresinin iPhone ’a geciş yaptıktan sonra kullanacağınız mail adresi olmasına dikkat edin.) Daha sonra WhatSapp uygulamasını Android cihazınızdan kaldırın.
Adım 3: Oncelikle e-postanızı yeni iPhone ’unuza kurun. Daha sonra WhatsApp uygulamasını kurun. Kurulum tamamlandıktan sonra otomatik olarak yedeklemeyi bulacaktır. Daha sonra sadece mesajları geri yuklemeyi secmeniz gerekiyor.
Alternatif olarak, WhatsApp mesajlarınızı Google Drive ’a yedekleyebilirsiniz. (Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği)
Daha sonra, yeni iPhone ’unuzda Google Drive hesabınızla ilişkili olan e-posta adresiyle oturum actığınızda, WhatsApp yedeklemesi iPhone ’dan erişilebilir olacaktır. E-posta kurulumunu yaptıktan sonra WhatsApp ’ı yuklerken yedeklemeyi geri yuklemenizi sağlayacak bir secenek goreceksiniz. WhatsApp mesajlarınızı yeni iPhone ’unuza aktarmak icin Geri Yukle ’ye dokunmanız yeterlidir.
Android’ten iPhone’a Whatsapp Mesajı Aktarma
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Android’ten iPhone’a Whatsapp Mesajı Aktarma
-
10-09-2022, 20:09:53