Merhabalar,

Oncelikle başlamadan once belirtmek isterim ki bu konuda eminem hakkında bildiğiniz & bilmediğiniz hemen hemen herşeye rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Marshall Mathers biz askerlerine neler demek istiyor ? Slim shady kimdir. Marshall Mathers kimdir. Eminem kimdir. Eminemin hayatı ile ilgili herşeyi sizlere sunacağım. Kısacası merak ettiğiniz ve yanlış bildiğiniz herşeye bu grubumuzdan ulaşabilirsiniz.

Not : Daha onceden eminem fan clup adlı bir grup acılmış. Lakin bu grup pek ilgi gormemiş ve ilgiyle acılmadığı icin gerilerde kalmış. Ayriyetten 100 sınır olduğu nedeniyle pek ilgi gorememiş. Bu nedenle bu grubu acmaya karar verdim. Ayriyetten kesinlikle hic bir bilgi kopyala yapıştır değildir kendi bildiklerimi & bazı yerlerde bulunan kaynakları kendim yazmış bulunmaktayım.

Yazılan bilgiler nekadar uzun & kısa olursa olsun okumanızı kesinlikle oneriyorum. Sizleri sıkmamak icin cok ayrıntılı derin net bilgilere girmedim ama en onemli bilgileri sizlere sundum.

Kişisel Bilgiler :

İsim :
Marshall Bruce

Soyisim : Mathers

Doğum Yeri : Detroit, Michigan [ ABD ]

Doğum Tarihi : 17 Ekim 1972

Marshall Bruce Mathers & Hayatı

Marshall Bruce Mathers kotu aile şartlarıyla buyuyen ve bu aile şartları onun pskolojisinin bozulmasına neden olan bir karaktere sahiptir. Babası Marshall'ı & Ailesini henuz 18 aylıkken terkedip gitmiştir. Marshall annesi ile birlikte detroit'te genellikle siyah amerikalıların yaşadığı kısımda buyumuştur ve kucuk bir karavanda yaşamaktadır.. Marshall yaşı ilerledikce umursamaz,sinirli,asi,kavgacı birisi olmuştur. Bunun nedeni ise yaşadığı hayat ve babasına olan kini olmasıdır. Annesi & kucuk kız kardeşi ile beraber yaşamaktadır. Marshall okul cağı yaşına ulaştığında lisede genellikle dayak yiyen,ezilen,eşyaları calınan,hakaretlere maruz kalan birisidir ve bu olay Marshall'ın pskolojisini bir nevide olsa daha kotu boyutlara cıkartmıştır. Marshall genellikle okulda şair olarak adlandırılırdı cunki marshall inanılmaz derecede sozlukleri karıştırıp sozler yazmaya calışırmış kaynaklara gore & S.Shady kitabına gore marshall lise cağında iken hep şair olmak istemiş. Ayriyetten genellikte okuldan kacar dersleri umursamazmış. Okuldan cok sık kactığı icin oğretmeninden aşırı ağır şekilde dayak yemiş ve 10 gun komada kalmıştır. 2 Sene ust uste okulda kalan marshall lise'yi bitirememiştir ve okuldan ayrılmak zorunda kalmıştır. Ardından okuldan ayrlıması nedeniyle pek cok full-time işyerlerine girip calışmış para kazanmak icin uğraşmıştır. Marshall bu kotu şartlara nekadar katlanmaya calışırsa calışsın hep aşşağılanan bir insan olarak hayatına devam etmiş ve şair olmak isteyen yaşına gore inanılmaz sozler yazabilen Marshall Bruce Mathers rap yapma tutkusuna kapılmıştır. Kucuk yaşlarında genellikle okulların arkalarında yapılan kucuk caplı rap yarışmalarına katılmıştır. Genellikle siyah amerikalılar arasında rap yarışmalarına katılan marshall kitabındaki bilgiye gore ilk başlarda hep korkar ve dışlanırmış genellikle ezilirmiş. Lakin hic yılmadan bu tutkusunun ustune iyice giderek durmadan aralarında yapılan yarışmalara katılmaya devam etmiş ve cevresi tarafından kabul edilmiştir. Cok iyi soz yazabilen şair marshall mukemmel sozleri ile inanılmaz cumleler ortaya atıyormuş ve ona okuldaki arkadaşları tarafından asi şair adlı lakap takılmıştır.. Marshall bunların ardından inanılmaz LL Cool J fanıydı. Ona bir fan mektubu yazdı ve inanılmaz derecede alay icerikli cevapla geri donuş yapıldı.

Yukselen [ Marshall Bruce Mathers ]

Rap yapma tutkusuna kapıldığından beri asi şair unlu olmadan once kitabında bizlere şoyle bir sozde bulunuyor.

O sırada tuvaletteydim. Tanrının ustune yemin ederim ki...
Ve birdenbire isim aklıma geldi. Sonra ona uyan milyonlarca
kafiye duşunmeye başladim. [ Slim Shady ] İsminin aklına gelmesinden bahsediyor.

Ardından Marshall Mathers kendi capında cevresi tarafından kabul edildiği icin Detroite bağlı 2 yerel muzik şirketlerinden iki album cıkartmaktadır. [ Infinite ve The Slim Shady EP.] Ardından 1997 yılında katıldığı bir rap yarışması Marshall'ın tum hayatını baştan aşşağıya değiştirir. Marshall bu rap yarışmasında ikinci olmuştur. Lakin bu yarışmayı DR.Dre'de izlemektedir. DR Dre Marshall'ın stilini cok beğenmiştir. [ Hareketler & Soyleyiş Tarzı ] Bunun ardından DR.Dre Marshall'ı yeni kurmuş olduğu Aftermath Records adlı muzik şirketine davet eder. Marshall bu buyuk fırsatı kacırmaz tabikide kabul eder.

Ayriyetten Marshall'ın lakabı ayrı olarak bu zamana kadar [ M&M ] olmaktaydı. Lakin hoş ve soyleniş tarzının iyi olmaması nedeniyle Başlarına E & İN Harfleri eklenerek Eminem lakabını aldı.

1999 yılında The Slim Shady LP albumunu cıkarır. "My Name Is" ve Dr Dre ile yaptığı "Guilty Conscience" şarkılarıyla iyi bir cıkış yapar. Ama albumdeki şarkı sozleri cok tartışılır. Ozellikle "97 Bonnie % Clyde" şarkısında karısını oldurup, kucuk kızı ile cesedini gomduğunu anlatan sozler cok tepki toplar. Album 4 milyon satar.

2000 yılında Marshall Matters LP albumunu cıkarır. Bu album pek cok kişiye gore Eminem'in en iyi albumudur. Bu albumde, o zamanlar cok populer olan Britney Spears gibi popculara, 'Nsync gibi boyband'lere savaş acar. İlk single "The Real Slim Shady"'de bu tur unlulerle dalga gecer. Hatta şarkıda Christina Aguilera'nın Fred Durst ve Carson Daly'e oral seks yaptığını soyler. Basında pek cok unluyle atışmalara girer ve bu atışmalar sayesinde albumun satışları patlar. Diğer şarkılar "The Way I Am" ve "Stan"'in katkısıyla da album 9 milyon satar. Bu albumden sonra Eminem yapımcı(produktor) olmaya karar verir ve Shady Records'u kurar.

Eminemin Bağımlılıkları

Oncelikle belirtmek isterimki EMİNEM sigara icmez ve icenler icin şoyle bir yorumda bulunmuştur.

Sigara icen insanları caresiz buluyorum.

Lakin eminem 2000 yıllarında inanılmaz derecede alkol & hap bağımlısıydı 2002 yılına kadar devam eden bu olayın ardından Proof adlı en yakın arkadaşı sayesinde eminem hap & alkol bağımlılığından kurtulmuştur. Lakin daha sonra uyku sorunları nedeniyle Zolpidem uyku hapını kullanmaya başladı ve bu hap'ın bağımlısı olması nedeniyle bazı avrupa turnelerini iptal etmek zorunda kaldı. Hatta eminem 2009'da yaptığı bir roportaj'da İlac bağımlılığı & ilaclar nedeniyle intihar etmeye kalktığını bile acıklamıştır. Benim ilacım rap onu yapınca kendimi bunlardan uzaklaştırabiliyorum. Diye acıklamalarda bulunmuştur.

Slim Shady kimdir ? Amacı Nedir ?

Kitabında ve bazı kaynaklardaki bilgilere gore. Slim Shady Eminemin en kotu yanıdır. İnce Piskopat adlı lakab altında bulunan bu isim eminemin Unlulere,Annesine,Cevresine,Yaşanan & yaşanmış olaylara aşırı iğrenc kufurler etmesini sağlayan en kotu yanıdır. Bu nedenle bir cok mahkemelere ve hemen hemen 100'den fazla dava'ya cıkmıştır.

Hatta eminem RECOVERY adlı İYİLEŞME albumunde Slim Shady'den kurtulduğunu onun kotu birisi olduğunu soylemiştir.

Lose Your Self & Eminemin Annesi - DEBBIE MATHERS & Yaşanan Olaylar !

Oncelikle belirtmek isterim ki ortaya atılan eminem hakkında gercek olmayan soylentiler var.

1. Kesinlikle Eminem Annesiyle Birlikte OLMAMIŞTIR

2. Annesinin başka insanlar ile yattığını eminem 8 Mile filmin'de & sozlerinde pek cok kez dile getirmiştir.

3. Eminem Lose Your Self şarkısında annesine inanılmaz iğrenc hakaretlerde bulunmuştur. Bu şarkıyı yaymadan once annesini arayıp kesinlikle ustune alınmamasını rica etmiştir.

Ama eminemin Lose Your Self şarkısında & 8 Mile filminde yerin defalarca dibine soktuğu annesi DEBBİE MATHERS şoyle acıklamalarda bulunmuştur :

Ben kesinlikle marshall'ın bahsettiği bir insan değilim. Ben ona elimden geldiğince en iyi hayatı sunmaya calıştım. Ama o bana defalarca şarkılarında kufurler ederek beni filmlerinde fahişe olarak gostererek beni yerin dibine soktu.

Bunun Ardından Eminemin Annesi DEBBİE MATHERS Goğus Kanserine Yakalanmıştır. Fakat Bunu Karşılayacak 900 Dolarlık Bir Parası Olmadığından Dolayı Ameliyat Olamamıştır ve Artık Eminemin Annesi Gogus Kanseri Ameliyat İcin Artık Cok Gec Kalmıştır Geri Donuşu Olmadığı İcin Olumu Kabullenmiştir.

Ama DEBBİE Mather - Oğlu Marshall & Eminem'e Olmeden Once Bir Kac Şey Soylemek İstemiş Tabi Kendisine Değil :

"Ameliyat icin artık uygun durumda olmadığımı biliyorum. Her gun biraz daha zayıf hissediyorum ve herşeyi birarada tutmakta zorlanıyorum. İnsanlar bana, beni oldurenin kırık kalbim olduğunu soyluyorlar" dedi. 45 yaşındaki Debbie gerekli olan ameliyat masrafını oğlundan istemediğini soyluyor ve "Marshall'ın parasını istemiyorum. Beni durust ve samimi olarak aramasını isterdim sadece. Hastalığımı oğrendikten birkac ay sonra aradı beni. Nasıl olduğumu sordu. Konuyu değiştirdim, cunku cocuklarınızla boyle bir konuyu konuşmak kolay olmuyor. İlgileniyormuş gibi davrandı. Ona, onu problemlerimle sıkmak istemediğimi soyledim. Durust olmak gerekirse, kanseri kabullenemiyorum da. Raporlarımı, menajerine fakslamamı, boylece sigorta konusunda bana yardımcı olabileceğini soyledi. Ama zaten şu anki sağlık durumumla boyle bir şey mumkun de değil" şeklinde konuştu. Mathers, "Bana yazdığı nefret dolu şarkı sozleri icin ve gecmişte benimle yakın olmaktan utandığı icin onu affediyorum. 26 yaşına kadar benimle birlikte yaşadı ve yakınlığımızdan utandı. Şarkılarında her gun dovulen, tuvalete kitlenen, acılar yaşayan birsi olarak tanıtıyor kendisini. Bunları yapan bir anne yarattı kendine. Elbette, bunların hepsi uydurma. Onu ilk kollarıma aldığımda, kendim de dahil olmak uzere, onu kimsenin uzemeyeceği sozunu verdim ben ona. İlk albumundeki şarkı icin beni aradı ve bu şarkıyı onemsememem gerektiğini soyledi. Fakat bir sonraki albumunde daha da kotusunu yaptı. O'na bunun ne olduğunu sordum. Beni, herşeyin merkezine hic sucum yokken koyamayacağını soyledim. Asla benden ozur dilemedi insanların onunde. Bunların ustesinden gelebilmemin tek yolunu, şarkılarda şeytani bir kadın yarattığını duşunmek olarak buldum. Ondan sadece saygı istedim. Sanırım bu cok fazla bir şey değil. Tanrı biliyor, eğer Marshall'a bir şey olsa, oraya ilk koşan yine ben olurum. Yaptıkları cok canımı yakıyor, ama kalbinin derinliklerinde beni sevdiğini hissediyorum. İnsan en sevdiğini incitirmiş derler. Ben buna inanıyorum" dedi

Gercekten bu sozlere ben cok uzulmuştum.

Eminem & Borat Olayı

İnsanlar kalkıp bu video'yu izleyince guluyorlar. Sebebi ise boratın emineme boyle bir şaka yapması eminemin kucuk bir duruma duşmesi. Hic bir insanoğlu emineme boyle bir şaka yapacak yureğe sahip değildir.

Bu olayın aslına gelirsek. Borat adlı komik karakter cekeceği bir film icin daha onceden eminemi aramış ve MTV odul toreninde ona boyle bir şaka yapması icin rica etmiştir. Eminem Borat adlı komedyeni cok sevdiği icin bunu kabul etmiştir.

Hatta emineme roportajda sorulmuştur bu olaya nediyorsunuz dıye.

Eminem ben o sahneden gittiğimde evde o anı izleyip 4 saat boyunca guldum diye dile getirmiştir.

Gelelim Son Bilgilere & Eminem Hakkında

-Aslında karikatur cizeri olmak istediği & Şair olmak istediği

-Soz yazmak icin saatlerce sozluk karıştırdığı

-En sevdiği flimler How High,Orange Country ve Matrix oldugu

-Bebek’ken buyuk kulakları nedeniyle yakın arkadaşları tarafından Mickey diye cağrıldıgı

-Joe Peace ‘Partial Matters’adında bir dublor kullandıgı

-Sigara icmediği

-Saclarını kendi kestiği

-XXL beden giydiği

-Orumcek adamı cok sevdiği

-11 yaşında iken madonnaya aşık olduğu

-Sacının gercek renginin koyu kahverengi olduğu ve peroksidle ile rengi actığı

-My name is şarkısı yaptığı en kotu şarkısı olduğunu ve bu turlu şarkıyı bida yapmıcagı

-En nefret ettiği dergi ise XXl dergisi cunku arka sayfayı actığında kendi beyaz kıcının yayınlanması..

* Gencliğinde buyuk bir LL Coll J hayranıydı. Ona yazdığı fan mektubunun karşılığında alay dolu bir cevap aldı.
* İlk rap şarkısını yazdığında sadece 14’undeydi. LL Coll J’s grubuna sattı. Şarkının adı ise ‘ I’m Bad’ idi.
* Okulu hep astığı icin hocasından dayak yedi ve 0n gun komada kaldı.
* D12’nin ismi şuradan geliyor. Biliyorsunuz grup altı kişiden oluşuyor. Her bir kişi cift karaktere sahip oldukları icin D12 ismini almış. D Detroit’i temsil ediyor.
* Okuldaki lakabı ası şair idi.
* Kim ilke boşanmalarının en onemli nedenlerinden biri kim’in intahara teşebbusuydu. Eminem o gunun sabahı boşanma davası actı.
* Annesi ve babası Daddy Warbucks adlı muzik grubunun en iyi uyeleriydi. Muzikte gayet iyilerdi. Eminem’in muzik yeteğinin genetik olduğu soyleniyor.
* 18 aylıkken babası tarafından terk edilen eminem, unlu olduktan sonra arayan babasına ‘ruyamda gırtlağını kesmiştim benden uzak dur!’ dedi.

Eminem Dunyanın tek ve ilk olan beyaz RAPCİSİDİR.

İnanılmaz iğrenc hayat yaşamasına rahmen dunyanın en iyi rapcilerinden birisi olmuştur.

Kadınlardan inanılmaz derecede nefret etmektedir annesi nedeniyle.

Eminemin Bir Kac Sozu

Size bir parca akıl lazım,oylese işte burada bir parca aklım - Eminem

Tanrıya Yemin Ederim Ki Bu Muziğin En İyisi Olacağım , Şimdi ve Daima - Eminem

Sadece soylemek istediğim şey teşekkurler,cunku gucumu veren şey Sizin Nefretiniz - Eminem

Suratıma tukurmuşlerdi,şimdi onlara tamamen aynı şeyi yapmak icin geri dondum - Eminem

Bu yeni nesil bebeklerini ;Onları buyutemeyen ailelerinden korumak icin geldim - Eminem

Bu Şohreti s*keyim ,Bu istediğim şey değildi fakat bu oyun ondan ayrıldığım gun aynı Olmayacak - Eminem

Tartışmanın ilk Kral'ı değilim Ama Elvis Presley'den beri en kotu şeyim -Eminem

Goruyorsunuz ki Bazıları icin Bir Şair'im,Modern Gunun shakespeare'yim - Eminem

Katılıma Başlamadan Once Benden Size Uyarlama Bir Şarkısı Gelsin

Bazı Unlulerin Eminem Hakkındaki Yorumları

Jim Carrey : Bana MTV muzik odullerine gelmemi soylediler.Hayır dedim.Ne yapabilirim ki ben muzik işinde değilim.Ama onlar bana 'Gel ve Eminem'i sun.' dediler.Ben de 'Gelebilir miyim lutfen?' dedim."

Megan Fox : Onunla telefonda konuştum. Bilirsin,ben asla unlu birine karşı boyle heyecanlanmazdım. Ve hayatımda biriyle konuşurken asla bu kadar terlemezdim. Onunla konuşurken cok gergindim. Cunku ona en kucuk bir yanlış yaparsan onun bir sonraki albumunde yer alırsın."

Justin Bieber : Nasıl mumkun olabiliyor bilmiyorum ama 3 yaşımdan beri Eminem dinliyorum."

Lil Wayne : Eminem'e diss attıysanız unlu olursunuz ama sizi palyaco durumuna duşurur.

Kanye West : Kimse Eminem'den daha buyuk olamayacak."

Katy Perry : Eminem ve Kanye West gibi rapciler olduğu surece hip hop yaşayacak.

Dido : Ah Eminem! Kalbinde kotuluk olmadığını, ondan kimseye zarar gelmeyeceğini gayet iyi biliyorum. Stan doneminde abla kardeş gibi olduk. Eminem gercekten zararsız bir cocuk.

Ayriyetten bu konuda paylaştığım bilgiler kesinlikle 100& orjinaldir. Eminemin 2 kitabınıda okudum [ Kitabı isteyenler pm yolu ile ulaşabilirler ] tek tek aklımdan ve kaynaklardan yararlanarak sizlere paylaştım. Bazı bilgiler duzensiz veyahatta yalnış olmuş olabilir bundan dolayı sizlerden ozurdilerim. Bilgilendirmeniz halinde duzelticeğim.

Bu Konuda eminemin rap hayatın'dan cok kişisel hayatını sizlere sunmayı tercih ettim eksik olan pek cok şey olabilir veyahatta yalnış olan.

Bu Konuda Olmayan İstediğiniz Herşeyi SORABİLİRSİNİZ. Hepsini tek tek cevaplayabilirim.