Az once eşimle birlikte Bim den alışveriş yaparken bir kreme takıldı gozum. Krem Queen Elizabeth salyangoz kremi ve ustunde nemlendirici ozelliği olduğundan dolayı alıp kutuyu inceleme gereğini duydum. Normalde bilmediğim ucuz cilt bakım kremleri alıp kullanmam. Ama fiyatının cazip oluşu ve benimde cok acil nemlendiriciye ihtiyacım olduğundan alıp bir deneyeyim diye duşundum.
Bim mağazalarında satılan bu kremin fiyatı 9.90 tl. Yani gayet uygun. Cildim aşırı kuru olduğundan dolayı ozellikle kış aylarında yoğun nemlendirici kullanıyorum. Kremi henuz kullanmaya başlamadım. İnternetten urun hakkında ve kullanıcı yorumlarını incelediğimde bu kremi kullananların sayısının oldukca fazla olduğunu gorunce hayretler icinde kaldım.
Bir ton para verip aldığımız en pahalı kremlerin bile yan etkileri mutlaka vardır. Queen Elizabeth salyangoz kremi 8 etkiyi cildinize bir arada sunuyor. Sivilce sorunum yok ama sivilcelerede cok iyi geldiğini kullanıcı yorumlarından oğrendim. Kremi aylarca kullananlar olumlu etkilerini gorenler coğunlukta.
Merak ediyorum aranızda bu kremi kullananlar varmı varsada urunle ilgili yorumlarınızı konu altından mutlaka bekliyorum canlarım

Queen Elizabeth Salyangoz Kremi,Cildinizi erken yaşlanma belirtilerine,cizgi,kırışıklıklar,sivilce ve lekelere karşı korumaya yardımcı olur.
8 ETKİ BİR ARADA:
Kırışıklıkların ve cizgilerin gorunumunu azaltmaya
Sivilce ve cilt lekelerini duzeltmeye
Ciltte puruzsuz bir gorunum sağlamaya
Yaşlanmadan dolayı oluşan ton farklılıklarını gidermeye
Solgun ciltlerin ışıltı kazanmasına
Geniş gozenekleri ve siyah noktaları gidermeye
Kuru ciltleri yoğun bir şekilde nemlendirmeye ve
Cilt catlaklarını gidermeye yardımcı olur.
Queen Elizabeth Salyangoz Kremi Kullanımı
Temizlenmiş cilde ince bir tabaka halinde,tamamen emilene kadar masaj şeklinde uygulayınız.Gunduz ve gece kullanılır.
Dip not: Bu arada Queen Elizabeth salyangoz kremini catlaklar icin kullanan ve olumlu etkilerini gorenler de coğunlukta