iPhone ’a nasıl muzik indirilir sorusunu bir cok iPhone kullanıcısının kafasını karıştıran bir konu. Ozellikle Android tabanlı telefondan iOS tabanlı iPhone kullanmaya gecen herkes, iPhone ’a ucretsiz muzik indirmenin kolay olmadığını gorunce şaşırıyor. iPhone ’a muzik indirme programı arayışında olanlara, bu konuda birkac uygulamadan bahsedeceğiz ve yontemleri anlatacağız. Apple bu şekilde muzik indirilmesini istemediğinden sıklıkla yeni yontemler bulmak zorunda kalıyoruz. Bu konuda anlattığımız yontemler 2020 yılında halen calışıyor.
iPhone muzik indirme
Amacımız iPhone ’umuza mp3 indirmek. Bu işi biraz dolambaclı yollardan yapıyor gibi gorunsek de aslında cok kolay bir işlem. Bu işlemle istediğiniz şarkıyı iPhone ’unuza mp3 olarak indirebileceksiniz. Ayrıca konu altına video da eklenmiştir.
#1 Oncelikle indirmek istediğimiz şarkının youtube linkini bulalım.
Youtube uygulamasından istediğiniz videoyu acın. Ustte bulunan sağ ok simgesine tıklayın. Cıkan ekranda bağlantıyı kopyala yazısına tıklayın. Kopyalama işlemi bu kadar.
#2 Artık iPhone ’umuza mp3 indirme işlemine başlayabiliriz.
Adım 1 – Oncelikle AppStore ’dan aşağıdaki uygulamayı kurun: Documents
Document 6; kendi tarayıcısı olan bir uygulama. Mantığımız şu: Safari uzerinden mp3 indirmemize izin verilmiyorsa biz de başka bir tarayıcı kullanırız. Eğer yukarıdaki link calışmamaya başlarsa App Store ’un arama kısmına “document” yazın. Guncel uygulama cıkacaktır.
Adım 2: Uygulamayı kurduktan sonra acın ve Sağ alt koşedeki mavi pusula simgesine tıklayın.
Adım 3: “Go to this adress” yazan kısma “convert to mp3” yazın. Bu yazıyı guncellediğim sırada ilk sırada şu site vardı: “ytmp3.cc” Bu siteye tıklayın. Değişmiş de olabilir. Ama bu tarz sitelerin mantığı aynı kalır.
Adım 4: Adres kısmına indirmek istediğiniz youtube videosunun adresini yapıştırın.
Adım 5: Gelen ekranda Download butonuna tıklayın. Done yazısına tıklayın. Altta ok simgesi goreceksiniz.
İŞLEM BU KADAR. iPhone ’umuza muzik parcası inmeye başlayacak:
İndirdiğiniz Mp3 ’u gormek icin,
1- Document 6 uygulamasında sol alttaki mor sembole dokunun.
2- Downloads klasorune videonuz inmiş olacaktır.
İsterseniz Download klasorune inen videoyu Fotoğraf rulosuna kaydedebilirsiniz. (ne yazık ki Video rulosuna kaydedilemiyor). Bunun icin indirdiğiniz dosyayı tutarak, yukarıda solda bulunan “Drag here” yazısına surukleyin. Ekran değişikliği olacak. Bundan sonra, videoyu fotoğraf rulosunun icine surukleyerek atın. Artık fotoğraflar uygulamasından videonuza ulaşabileceksiniz.
iPhone Muzik Nasıl İndirilir?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone Muzik Nasıl İndirilir?
-
09-09-2022, 23:36:26