Alıntı:
Mozole Mirach'tan Acıklama
Selamun Aleykum Rodosto takipcileri albume artik cok kisa bir sure kaldi ve kayitlari durmadan bitirmeye devam ediyoruz. Urettigimiz parcalar gercekten icimize sine sine birbiri ardina cogalmaya devam ediyor.Umarim onceki islerimizi aratmayan bir albumu sizlerle burusturma serefine nail olabiliriz.. Albumde bu zamana kadar dinlediginiz R2 nin yanisira bambaska bir R2 yi dinleme firsati bulacaksiniz.. Sunu herkes bilsinki biz hissettigimiz isi layikiyla yapiyoruz..Inanin biz begendikten sonra ve bizim icimize sinip, albumu bastan sona dinledikten sonra o album isterse yerden yere vurulsun biz gonul hoslugu ve rahatligiyla isimizi yapmaya devam ediyor olacagiz..Gercek anlamda muzik kulagi olan kardeslerimiz abilerimiz dostlarimiz olayin cokta guzel farkindalar bize yapilan hakaret niteligindeki olumsuz elestirileri kafamiza asla takmiyoruz tabiki her kulak birbirinden farklidir ve herkes begenmek zorunda degildir.. Olumsuz elestiri anlaminda cok guzel ve seviyeli yorumlarda aldim keske tum olumsuz yorumlar bu maksatli olumsuz olsa.. Biz profesyonel degiliz tabiki hatalarimiz olacak ve eksiklerimizi yillar gectikce daha aza indirecek ve size en iyi muzigi sunmak icin elimizden geleni yapacagiz..Sonuc olarak bu yolun henuz basindayiz..

Buna ragmen;

Bir konuya daha deginmek istiyorum..Ben yaptigim altyapilarda neredeyse hic sample kullanmiyorum bunu SDO albumunde de gosterdim..Ve bu albumde de 1 kac parca disinda sample namina hic bir sey yok..Kendini bilmez insanlar studionun basina gecip bu yazilan notalarin 10 da 1 ini yazsinlar ve sonra acimasizca elestirsinler.. ozaman boynum kildan incedir.. Neyazikki insanimiz dinleyicimiz oturdugu yerden saatler gunler verilen uzerinde yazilan cizilen bu emek abidelerini inanilmaz derecede lekeliyorlar.. Ben hatalarimi duymaktan haz alan bi insanim ve bana yanlis yaptigim yeri bizzat soylesinler ben bidahakinde ayni hatayi yapmamak icin elimden geleni yaparim.. buna inanin..

Albumumuz yaklasik 20 track civarinda olacak ilk kez Sahsimi ve Sitem i boyle uzun uzun bi albumde dolu dolu dinleme firsati yakalayacaksiniz her kulak icin her cesit dinleyici icin parca mevcut albumde birini begenmeyen digerini mutlaka begenecek diye dusunuyorum.. Beat yonunden cok zengin bi album oldu bu cok sukur.. Sozleride ayni ozenle yazmaya calisiyor,kayitlara saatlerimizi veriyoruz..3-4 gun boyunca camdan disari bakmadigimiz oluyor buna inanin... Biz herseyden once muzik yapiyoruz yani sadece ritmik amerikan siiri degil yaptigimiz biz evrenselden ote Turk insaniyiz ve bu albumde de Turk soundlarini duyabileceksiniz.. Umarim AllahuTeala'nin izniyle yuzumuz kara cikmayacak.. Hepinize sabir diliyorum hepinizi cok seviyoruz hepiniz kendinize iyi bakin ve Allaha emanet olun..

Hakla Kalin..

Mozole Mirach aka Beatkey

Orjinal sitesinden alıntıdır...

[Bu albumu merakla bekliyorum cok harika parcalar olucak hatta spacesinde 1-2 tanesini yayınladı gercekten cok harika parcalar dinlemelisiniz ]
www.myspace.com/mozolemirach