HiVision Nedir?

HiVision , Google objektifi gibi urunleri tanıyan bir Yapay Zekadır (AI). Cihazınızı bir yere yonlendirdiğinizde, urunu hemen tanır ve size farklı web sitelerinden benzer urunleri gosterir. Sadece urunler icin değil, aynı zamanda barkod, gercek zamanlı ceviri ve tabii ki AI Shopping'i okumak icin de kullanılır.

HiVision'ı etkinleştirmek icin aşağıdaki basit adımları izleyin:

Adım 1: Ana ekranda aşağı kaydırın ve Huawei arama cubuğu acılacaktır.
Adım 2: Sonra sağ ust koşede bulunan simgeye tıkladığınızda HiVision kameraya yonlendirileceksiniz. Oradan farklı secenekler kullanabilir ve onlarla oynayabilirsiniz

HiVision'ı kamera uygulamanızdan da etkinleştirebilirsiniz.

Adım 1: Kamera uygulamanızı acın.
Adım 2: Fotoğraf modunu secin; sol ust koşede, HiVision işaretinin uzerine dokunduğunu ve etkinleştirdiğini goreceksiniz .

HiTouch Nedir?

HiTouch, farklı web sitelerinden benzer urun turlerini bulmak icin kullanılan AI tabanlı bir alışveriş modudur. Bir urunu sosyal medyada gorduğunuzde ve istediğinizde, HiTouch ile hicbir yere gitmeden kolayca bulabileceğiniz icin cok faydalıdır.

HiTouch'ı etkinleştirmek icin şu adımları izleyin:

Adım 1: Cihazınızın ekranında aynı anda iki parmağınızla dokunun.
Adım 2: HiTouch'ı etkinleştirmek icin yeni bir pencere acılacak, etkinleştirmeye tıklayın.

Artık hazırsınız ve ne zaman bir şey bulursanız ekrana iki parmağınızla dokunduğunuzda HiTouch aradığınız urunu sizin icin bulacaktır.