Akıllı telefonunuzun ana ekran kurulumu size sıradan geliyorsa ozelleştirme imkanınız bulunuyor. Nasıl yapacağınıza adım adım beraber bakalım.

Akıllı telefonunuzun ana ekranında fark yaratan bir goruntu yaratmak isteyebilirsiniz. İşte bunu yapmak icin ceşitli "launcher" uygulamaları kullanılıyor. Bu yazımızda sizlere sıra dışı gorunume sahip ana ekrana sahip olmak icin hangi launcher uygulamasını indirmeniz ve neler yapmanız gerektiğini anlatacağız.

Gorselde ortaya cıkan ana ekran, Niagra Launcher tarafından oluşturuluyor. Minimal tasarım anlayışı sunan bu launcher, akıllı telefonları daha da ozel bir hale getiriyor. Uygulama icerisinde kullanılan simgeler paketinin ismi Enix'tir.

Niagra Launcher Nasıl Kurulur

Uygulamanın kurulumunu adım adım ele alalım.

Adım 1: Niagra Launcher ve Enix simge paketini Playstore'dan yuklemiş olmanız gerekiyor.

Adım 2: Niagra ayarlarına gidin ve gorunum ayarlarına dokunun. Ardından simgeleri secin ve simge paketlerini Enix olarak değiştirin.

Adım 3: Ana ekrana bir pencere oğesi ekleme seceneğini acmak icin saat widget'ına uzunca basın. KWgt widget'ı, oyun mağazasında bulunan en iyi widget paketlerinden biridir veya varsayılan Huawei saat widget'ına veya başka bir ucuncu tarafa değiştirebilirsiniz.

Adım 4: Niagra ayarlarından (istemiyorsanız) en ustteki saat ve tarih widget'ını değiştirebilirsiniz.

Adım 5: Son olarak widget'ı istediğiniz gibi ayarlayın.

Ana ekran kurulumu icin Niagra Launcher'ı Google Play uzerinden indirebilirsiniz. Uygulamayı indirmek icin buraya ve ikon paketi icin buraya dokunabilirsiniz.